Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas istnienia MPC

Heniut

Ile jeszcze przetrwa MPC  

286 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile jeszcze przetrwa MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopóki będzie popyt i podaż na cheaty. Dopóki forum będzie przynosić zyski. Skoro ktoś je prowadzi tyle czasu musi przynosić zyski gdyby musiał sam w to dokładac nie opłacałoby mu się to i by po prostu z tego zrezgynował. Na forum jestem już kupę czasu pamiętam jak było tu o wiele mniej tematów i o wiele mniej użytkowników. Niestety takie forum jest uzależione od "dzieci" taka jest prawda i nie ma co się oszukiwac. Średnia użytkowników to coś koło 13lat. Sam rejestrując się na tym forum miałem około 12lat. Forum nie zawiera żadnych priv cheatów robionych przez administrację więc nie trzeba za nic płacić, każdy cheat jest dodawany przez zwykłego użytkownika więc myślę, że dopóki nie powstaną same priv cheaty bądź dobre zabezpieczenia ,forum będzie istniało bardzo długo.Gdzieś gdzie jest dużo użytkowników zawsze znajdzie się jakaś reklama na której wpadnie parę groszy. Jak widać argumentów jest dużo. Podsumowując je forum pociągnie jeszcze długo długo.

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do póki rodzice dzieciom nie dadzą szlabanów na internet?!!

Dałbym ci minusa ale się nie da

@TOP

Do końca netu

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...