Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Z Tym Forum

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Owned!, pisałeś o problemie związanym z rejestracją na Argonas....?

To widzisz bo jest przyjemniutki bug, z którego pomocą robię konta na WSZYSTKICH serwach.....;x .

To jeżeli jesteś taki mądry to podziel się tym bugiem bo co innego pisać a co innego mieć

lastfmred.gif

Gość Owned!
Opublikowano

Ja nie dostałem.

BTW. Info z forum metina :

Witam,

chciałbym poinformować, że Community Management podjął decyzję o odblokowaniu kont, które mieściły się ustalonym przez nas przedziale tzw. "wykorzystywania błędu w grze". Jednak na konta została nałożona kara - redukcja Yang do 0 na wszystkich postaciach.

Wszystkie inne konta, otrzymają blokadę stałą, bez możliwości odblokowania. Jesteśmy pewni, że te konta z całą pewnością nadużyły tego błędu w znacznej ilości.

Pozdrawiam

Art

Community Management

Gość Owned!
Opublikowano

Pewnie Ci, którzy nabili parę kk

Opublikowano

dobra dobra każdy gada ja bana nie dotałem a gdy wejdziesz rano na metka ukaże sie że masz bana a więc nie kracz moje zdanie jest takie należało sie im bana za te uszustwa i tyle po co sie oszukuje uczciwych graczy ktoś zarobil od typa np 500k i sie cieszy i myśli hehe ale frajer a teraz ten sie śmieje że on dostał bana i dobrze ja nie jestem oszust i nie pisze głupich postów w stylu wszyscy dostali bana ???

pozdr

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Ja się zastanawiałem nad takim priv temacie z hakami bo to jest forum z hakami a jak narzazie nic o żadncyh haka do metina 2 nie widziałem tylko same priv serwery

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...