Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Z Tym Forum

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tymi wydarzeniami które miały nie dawno miejsce nasówa się myśl "Co będzie dalej z tym działem". Chyba najlepszym sposobem będzie Zablokowanie tego działu dla żółtodziobów gdyż mamy taki przykład buga na yangi nie mineło 7dni ktoś wygadał już nie działa Nie wiem co o tym sądzicie ale to chyba jedyny sposób na pozbycie się plagiatów i takich osób które o wszystkim donoszą!!!

lastfmred.gif

Gość Owned!
Opublikowano

Jeśli będzie więcej takich dobrych bugów, hacków to postaram się o dział private. Następnym razem dawaj to tylko tym, którym ufasz.

Opublikowano

Tak, zgadzam się z Kapec120, ale nie wszyscy użytkownicy są noobami, co mają po 20 postów np.. Też troszeczkę Nie fair..

A co to znaczy dział private? na hasło ? Bo nie rozumiem ..

Opublikowano

Ja Owned! pisałem na gg żeby poprosił o privata," ale po co ? co w nim będzie " Właśnie takie bugi by były żeby działały 2 miesiące a nie 7 dni

maybenow.png

Opublikowano

Hmmm.. Właśnie teraz zauważyłem, że dostałem bana... Super. 42 lvl smocza+9 rib+7 cze ...

Gość Owned!
Opublikowano

Dział private być może powstanie.

Mnie raczej nie zbanują. Za dużo kasy nie dodawałem ;p.

@Blessed

A jeśli np. Agronas jest zamknięty to jak mam zrobić new acc?

@edit

Ja bana nie mam, ale kto wie...

Opublikowano

Owned oby nie.. Ja już nie gram w to, strasznie sie wkurvilem.. Sorry za przeklenstwo ..

Gość Owned!
Opublikowano
A ten BAn to jest permanentny ?? czy tylko na jakiś określony czas ??

Tak. Za używanie bugów jest perm ban :x

Opublikowano

Dobry pomysł Dordo, ja nie wiedzialem, ze dostane.. Ja juz nie gram.. No od razu mi sie odechcialo, a fajna giereczka.... Moje eq moze nie tak duzo warte jak Twoje ale tez niezle..

Opublikowano

Też jestem za. Proszę zauważyć, że en dział jest jednym z najbardziej zaspamionych działów. I jednym z najpopularniejszych, za czym idzie wysoka ilość "dzieci"...

@Kapeć

A jednak bany się posypały, choć też myślałem że to tylko groźby. Ja jeszcze na moje konto nie dostałem, ale na wszelki wypadek przełożyłem wszystkie rzeczy.

Hip-Hop nie umarł.

Gość Owned!
Opublikowano

Żebyś poleciał na forum m2.us?

Opublikowano

ale ten bug chyba już naprawili i ci co wykorzystywali go dostali bana bo były 2 restarty serwera

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

Owned!, pisałeś o problemie związanym z rejestracją na Argonas....?

To widzisz bo jest przyjemniutki bug, z którego pomocą robię konta na WSZYSTKICH serwach.....;x

reklama RMCF1902

Opublikowano
@Up

Jeśli masz konto które masz na monastyr postać to i masz na wszystkich -.-

Nie, nie chodziło mi o REJESTRACJĘ.

reklama RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...