Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Yang

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiesz co Saltaz ?? ty powstałeś w taki sposób :

Cement + Saltaz = Pustak !

Czyli juź jasne ze na tym form nici z pomocy ! dziekuje all forumowicza za udzielanie bardzo duzej ilosci wyczerpujacych informacji ! ;] lol ale jakby znalazl sie ktos kto wie jak sie robi tego buga na yang to niech go tu napisze ! bo narazie wiekszosc nie wie od czego to forum moze i sie powtarzam ale to prawda w 200%

Opublikowano

1.Dostaną buga

2.Będzie cicho o niego.

3.Skorzystają

4.Bany się posypią i będą mieli co chcieli.

5.Mogli czytać zasady i przeczytać (jeśli umieją), że za wykorzystywanie bugów itp. są bany.

Opublikowano

wkońcu to forum głownie bugach i hackach do gier więc bądźcie tak mili i podzielcie się z tymi którzy nie wiedzą o co chodzi

Opublikowano
wkońcu to forum głownie bugach i hackach do gier więc bądźcie tak mili i podzielcie się z tymi którzy nie wiedzą o co chodzi

Owned zamknij i wywal do kosza nie było tematu

lastfmred.gif

Gość Owned!
Opublikowano

Autorzy wszystkich postów, w których są prośby o ujawnienie buga dostają warna za spam. Dziękuję.

I my mamy takie coś ujawniać?? Jeden (prawdopodobnie w was) się dowiedział i właśnie poleciał na forum metina. Więc nie można wam do końca ufać.

Przyznam, że powiedziałem o tym bugu paru osobom. Ale tylko tym, którym ufam.

Opublikowano

Racja, bug jest ale i tak nikt go nie poda 1szej lepszej osobie. Zalożę się, ze wiekszosc z was by powiedziała kolegom, koledzy kolegom i by był taki syf, że każdy by miał po 100kk+. I dlatego ten bug jest dla tych, co go nikomu nie wygadają. ;s. To, że zrobiłem już 10kk na twierdzy to nic. I tak za tydzień tego buga pewnie nie będzie. : <

Opublikowano
Racja, bug jest ale i tak nikt go nie poda 1szej lepszej osobie. Zalożę się, ze wiekszosc z was by powiedziała kolegom, koledzy kolegom i by był taki syf, że każdy by miał po 100kk+. I dlatego ten bug jest dla tych, co go nikomu nie wygadają. ;s. To, że zrobiłem już 10kk na twierdzy to nic. I tak za tydzień tego buga pewnie nie będzie. : <

Za tydzień?? Już coś robią

lastfmred.gif

Opublikowano

No to pożegnajcie się z bugiem. Już zresetowali servery, pewnie już nie będzie działać.

@Down

W regulaminie nie ma zakazu używania wulgaryzmów, a przynajmniej dzieci z cenzorem u nie wejdą. Wszystkie servy miały shotdowna, nie wiem czy przez te bugi czy go naprawiają.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

nie powiemy buga bo wtedy caly rynek poszedl by sie j***c

prosze o zamkniecie lub usuniecie tematu.

Opublikowano

No to teraz już można oficjalnie temat zamknąć.

Bug - Nie działa

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

i tak metin nie działa a gdy bedzie działał już nie bedzie tego buga jak dla mnie to dobrze nie bedzie tylu dzieci neo

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Jedna osoba napisała, że bug nie działa a ty już prosisz na jakiej zasadzie on działał...

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...