Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Yang

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa mać, ja pierdole, wiedziałem że tak będzie... Wystarczy powiedzieć jednemu noobowi i ten kurwa już gada na prawo i lewo... Tyle z buga... >.<

@Down

Za tego nooba to se już kurwa możesz pomarzyć.

Myślisz że będę się zniżał do twojego poziomu i się wyzywał? Ja mam przynajmniej matkę, dziecko probówki.

Jesteś żałosny, nie pisz już nic więcej, bo aż kurwa żal dupe ściska...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@UP Skoro all już wiedzą a ja do tej pory nic to też bym chciał się dowiedzieć N00BIE

Noob to se możesz mówić do starej

Matkę to ty masz z kosmosu. Dziecko kosmity...

Opublikowano

Hmmm......z tego co słyszałem to ma to coś związanego z 21 misją albo grotami.....powie ktoś coś więcej?

reklama RMCF1902

Opublikowano

Hmmm......z tego co słyszałem to ma to coś związanego z 21 misją albo grotami.....powie ktoś coś więcej?

reklama RMCF1902

Opublikowano

Z tego co wiem to forum jest o "Cheaty,boty,hacki,bugi" do gier online to nie wiem po co jest to forum jeżeli nie chcą ujawnić tego buga:/

Opublikowano

Ta Racja ale jak maja tego buga wylaczyc to niech nam tez raz dadza z niego skorzystac a nie inni forumowicze go nie ujawnia a powinni bo to ma pomagac a nie jeszcze chowac przed innymi. Jestem uzytkownikiem na tym forum nie wiem z 1 tydzien i jeszcze ani razu mi nie pomogli nie czaje tego albo block tematu bo cos nie tak albo im sie nie chce albo napisza poszukaj gdzies indziej ??? co to ma byc forum czy skupisko Trolli jak nie wiecie co to ?? to pograc w inne gry to moze wam wyjasnia co to Forumowy Troll.

Dzięuje za Uwage ! ale mówie prawde

Racja D3aw1dS9 w tytule strony jest mowa o tym ze to forum o bugach do gier a co mamy ??? nic nie chca ujawnic buga !

Opublikowano

To prawda... Ciężko uzyskać tu pomoc.Jak ostatnio napisałem temat to napisali mi tylko żebym poszukał w google.pl ;/ OWNED ty znasz ten bug..ujawnij na m go

Opublikowano

A wy jak jakbyście mieli podzielilibyście się hackiem na yang?? Pytanie retoryczne choć większoś odpowie tak. Lecz jest pewnie zupełnie inaczej.

lastfmred.gif

Opublikowano

Właśnie Kaspie, im mniej osób go ma tym lepiej, bo zaraz każdy będzie wiedział ocb. i rynek pójdzie się jebać...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ja bym dal napewno bo czemu tylko ja bym mial z tego korzystac ?? to by bylo wtedy hamskie a zreszta to poco to forum zostalo stworzone ?? co wes odpowiedz ! ?? ( zwróć uwagę na tytuł na górze strony)

Saltaz i Kaspie to na cholere jestescie uzytkownikami tego forum o BUGACH,HAKACH,BOTACH. DO GIER ONLINE JAK ICH NIE CHCECIE UJAWNIAC ?? DLACZEGO ?? TO JA NIE WIEM PROPONUJE ZMIENIC NAZWE FORUM BO AKTUALNA JEST NIE PRAWDZIWA !!! NIE MA BUGOW BO NIE CHCA ICH PODAWAC !

Opublikowano
Saltaz i Kaspie to na cholere jestescie uzytkownikami tego forum o BUGACH,HAKACH,BOTACH. DO GIER ONLINE JAK ICH NIE CHCECIE UJAWNIAC ?? DLACZEGO ?? TO JA NIE WIEM PROPONUJE ZMIENIC NAZWE FORUM BO AKTUALNA JEST NIE PRAWDZIWA !!! NIE MA BUGOW BO NIE CHCA ICH PODAWAC !

Żebyś zazdrościł i się kurwa pytał. Dam tu tego buga i chuj, zaraz każde dziecko będzie miało 100kk+

Ale co was to kurwa obchodzi? To że cały rynek pójdzie się jebać, ja też tego nie używam, więc się odpierdol.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Kaspie gdyby był YangHack podzieliłbym się nim ale go w ogóle nie ma ;/

Zapewniam cię że jest yang bug gdyż sam go wymyśliłem

lastfmred.gif

Opublikowano
Żebyś zazdrościł i się kurwa pytał. Dam tu tego buga i chuj, zaraz każde dziecko będzie miało 100kk+

Ale co was to kurwa obchodzi? To że cały rynek pójdzie się jebać, ja też tego nie używam, więc się odpierdol.

TA UWAŹAJ ŹE CI UWIERZE ?? WES MNIE NIE ROZŚMIESZAJ I WES LEPIEJ IDZ Z TEGO FORUM BO NA HUJ ZNASZ BUGA JAK GO NIE CHCESZ UJAWNIC A DZIECKO TO TY I TWOJA RODZINA I WES MNIE NIE OBRAZAJ BO JA UMIEM CZYTAC OD CZEGO JEST FORUM DO PODSTAWÓWKI NAUCZYĆ SIE CZYTAĆ Z ZROZUMIENIEM !!!

Opublikowano
A wy jak jakbyście mieli podzielilibyście się hackiem na yang?? Pytanie retoryczne choć większoś odpowie tak. Lecz jest pewnie zupełnie inaczej.

Zapewniam cię że jest yang bug gdyż sam go wymyśliłem

Sam piszesz hack a tu nagle bug... Pisałem YangHack a tu yang bug... Człowieku czy to chociarz trochę myślisz?

Opublikowano
TA UWAŹAJ ŹE CI UWIERZE ?? WES MNIE NIE ROZŚMIESZAJ I WES LEPIEJ IDZ Z TEGO FORUM BO NA HUJ ZNASZ BUGA JAK GO NIE CHCESZ UJAWNIC A DZIECKO TO TY I TWOJA RODZINA I WES MNIE NIE OBRAZAJ BO JA UMIEM CZYTAC OD CZEGO JEST FORUM DO PODSTAWÓWKI NAUCZYĆ SIE CZYTAĆ Z ZROZUMIENIEM !!!

A Ty zapierdalaj gdziekolwiek byle dalej. Przy okazji naucz się poprawnej pisowni, bo z tego kurewskiego bełkotu nic się wyczytać nie da.

Teraz dowiodłeś, że jesteś dzieckiem, w dodatku z zaburzeniami emocjonalnymi...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

ZABURZENIA TO TY MASZ SEKSUALNE NA DODATEK DZIECIAKU ! I WES SIE ZASTANOWÓW CZY UMIESZ CZYTAĆ BO WIDZE ZE MASZ PROBLEM Z TYM WIESZ GDZIE ZAJRZY NA SAMEJ GORZE OBOK ZNACZKU MOZZILI ALBO IE JAK MASZ DLA JASKINIOWCÓW MASZ TAKI NA NIEBIESKO PASEK I NA NIM COS PISZE PRZECZYTAJ JAK UMIESZ I POTEM SIE ZASTANOW CZY NA DOBRE FORUM TRAFILES !

MAM CIE DOSC !

BLESSED a moźe ty podasz jak się robi tego buga ?? bo ktos inny ma jakieś problemy z zrozumieniem od czego jest to forum ;/ ??

Opublikowano
ZABURZENIA TO TY MASZ SEKSUALNE NA DODATEK DZIECIAKU ! I WES SIE ZASTANOWÓW CZY UMIESZ CZYTAĆ BO WIDZE ZE MASZ PROBLEM Z TYM WIESZ GDZIE ZAJRZY NA SAMEJ GORZE OBOK ZNACZKU MOZZILI ALBO IE JAK MASZ DLA JASKINIOWCÓW MASZ TAKI NA NIEBIESKO PASEK I NA NIM COS PISZE PRZECZYTAJ JAK UMIESZ I POTEM SIE ZASTANOW CZY NA DOBRE FORUM TRAFILES !

MAM CIE DOSC !

To stąd wyjdź. I może powiesz mi do tego, że nie jesteś dzieciakiem? Capslock + znaki interpunkcyjne + ortografia = Ty. Rzal, bul i nendza.

To znaczy, że jeżeli stworzyłem program na 9999999999kkk Yang i 9999999lvl, mam dać go takiemu "komuś" jak Ty? Śnisz.

@Down x2

O kurwa, ide płakać...

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...