Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Hosting (cPanel) (Nielimitowany)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli płacisz za VPS 100zł miesięcznie i myślisz że jest to dobra stawka to jesteś pojebany (bez urazy) ja za VPS płacę niecałe €30, a co do tych 90 groszy to sam jeszcze nie jestem do końca pewny. :P

// Konta pozakładane, PW.

od teraz piszcie też nazwy użytkownika w formach ;p

1. Nie mówiłem że to dobra stawka, w Polsce VPS są drogie + potrzebowałem czegoś z co najmniej 1tb transferu a nie chciałem czegoś za granicą

2. To i tak płacisz więcej niż ja

3. Jeżeli porównujesz VPSy tylko po cenie to no off, ale zastanów się kto tu jest pojebany : )

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie mówiłem że to dobra stawka, w Polsce VPS są drogie + potrzebowałem czegoś z co najmniej 1tb

2. To i tak płacisz więcej niż ja

3. Jeżeli porównujesz VPSy tylko po cenie to no off, ale zastanów się kto tu jest pojebany : )

Płacę więcej niż Ty przeliczając euro na Polskie a praktycznie u mnie €30 to jak u cb 20zł, też nic wielkiego nie można kupić za 20 zł. I nie porównuje VPS po cenie, tylko po prostu widzę że nie umiesz wyszukać taniego vpsa który jest dobry. Jeżeli nawet ten twój VPS posiada co najmniej 1tb i tak jest to dosyć drogo jak 100zł miesięcznie. Znam forum na którym ludzie sprzedają takie vpsy 40% taniej co ty płacisz

Opublikowano

Płacę więcej niż Ty przeliczając euro na Polskie a praktycznie u mnie €30 to jak u cb 20zł, też nic wielkiego nie można kupić za 20 zł. I nie porównuje VPS po cenie, tylko po prostu widzę że nie umiesz wyszukać taniego vpsa który jest dobry. Jeżeli nawet ten twój VPS posiada co najmniej 1tb i tak jest to dosyć drogo jak 100zł miesięcznie. Znam forum na którym ludzie sprzedają takie vpsy 40% taniej co ty płacisz

Czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z tego, że do VPS wchodzą takie czynniki jak np. dysk, ram, system na którym jest wirtualizacja itp? Cały czas trzymasz się tego, że mam beznadziejny VPS, a kompletnie nie wiesz za co tak naprawdę płacę, jakie są jego parametry.

€30 jak 20zł, mhm ok : ) )

Data urodzenia
   Marzec 28, 1996

i wszystko jasne : )

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z tego, że do VPS wchodzą takie czynniki jak np. dysk, ram, system na którym jest wirtualizacja itp? Cały czas trzymasz się tego, że mam beznadziejny VPS, a kompletnie nie wiesz za co tak naprawdę płacę, jakie są jego parametry.

€30 jak 20zł, mhm ok : ) )

Data urodzenia
   Marzec 28, 1996

i wszystko jasne : )

Nic nie powiedziałem że jest beznadziejny tylko że jest drogi radzę Ci nauczyć się czytać poprawnie, i co ma mój wiek do tego? Mam 15 lat i co z tego? Skąd niby wiesz jaki jestem naprawdę? I z tym €30 to tak jest, ja tyle dostaje żeby na fryty z kolegą wyjść i lunch do szkoły kupić. Widzę że wypowiadasz się o kraju go nie znając, spoko facet.

//edit: większość modów tutaj ma przeważnie po 14 - 15 lub 16 lat więc uznam że tego wcale nie było.

Opublikowano

Nic nie powiedziałem że jest beznadziejny tylko że jest drogi radzę Ci nauczyć się czytać poprawnie, i co ma mój wiek do tego? Mam 15 lat i co z tego? Skąd niby wiesz jaki jestem naprawdę? I z tym €30 to tak jest, ja tyle dostaje żeby na fryty z kolegą wyjść i lunch do szkoły kupić. Widzę że wypowiadasz się o kraju go nie znając, spoko facet.

//edit: większość modów tutaj ma przeważnie po 14 - 15 lub 16 lat więc uznam że tego wcale nie było.

Co i o jakim kraju powiedziałem ? To że ceny jedzenia i reszty produktów codziennego użycia, jest podobna za granicą w € co w zł w polsce, to nie znaczy, że tak jest ze wszystkim. Sprzęt komputerowy i wszystkie usługi z nimi związane są uzależnione od wartości złotego.

Ale jeżeli nadal chcesz się upierać, że 30€ dla Ciebie to dla mnie jak 20zł, to znajdź mi za 20zł VPS o podobnych parametrach, co za 30€.

I nadal "atakujesz" mojego VPSa, nie wiedząc za co płace.

Oczywiście że mógłbym kupić jakiegoś za 25zł i co na nim postawie? irca ?

I co? myślisz że jesteś dorosły "bo większość modów ma tyle" ?

Opublikowano

Co i o jakim kraju powiedziałem ? To że ceny jedzenia i reszty produktów codziennego użycie jest podobna w € co w zł, to nie znaczy, że tak jest ze wszystkim. Sprzęt komputerowy i wszystkie usługi z nimi związane są uzależnione od wartości zł.

Ale jeżeli nadal chcesz się upierać, że 30€ dla Ciebie to dla mnie jak 20zł, to znajdź mi za 20zł VPS o podobnych parametrach.

I nadal "atakujesz" mojego VPSa, nie wiedząc za co płace.

Oczywiście że mógłbym kupić jakiegoś za 25zł i co na nim postawie? irca ?

Kurwa, chodziło mi €30 w sensie że co można tutaj dostać w sklepach za te jebane €30, nie komputery czy inne bajery. Aha i jak Cię fryty wychodzą 17.81zł to spoko. :P

Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana): facetogame.cba.pl

Adres email: [email protected]

Nazwa użytkownika :czapla103

Pakiet: Gold

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Kurwa, chodziło mi €30 w sensie że co można tutaj dostać w sklepach za te jebane €30, nie komputery czy inne bajery. Aha i jak Cię fryty wychodzą 17.81zł to spoko. :P

Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz, i tak w kółko dopóki nie zrozumiesz.

Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana): facetogame.cba.pl

Nazwa użytkownika :czapla103

domeny cba.pl nie mają funkcji przekierowania na IP czy NS, załóż jakąś inną domenę np. tk. co.cc czy .cc.cz

Opublikowano

Można sobie zmienic jezyk cPanle na polski ??

Właśnie nie wiem, próbowałem pozmieniać ale się nie dało, otworzyłem ticketa mam nadzieje że niedługo dostanę odpowiedź.

Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana): adrianrz.bee.pl

Nazwa użytkownika: Adrian77

Założone, sprawdź pw

Opublikowano

Mam pytanko

Domenę można zmienić?

bo mam plany na przyszłość <3

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Mam pytanko

Domenę można zmienić?

bo mam plany na przyszłość <3

Nie trzeba zmieniać, wchodzisz w cPanel i klikasz dodatkowe domeny (Addon domains) i wpisujesz dodatkową domenę i folder gdzie mają być zapisywane pliki do niej. Wychodzi na to samo jak byś zmienił domenę. :P

Opublikowano

Nie trzeba zmieniać, wchodzisz w cPanel i klikasz dodatkowe domeny (Addon domains) i wpisujesz dodatkową domenę i folder gdzie mają być zapisywane pliki do niej. Wychodzi na to samo jak byś zmienił domenę. :P

To looz :D

Domena (musi być już zarejestrowana): xamt2.cba.pl (wszyscy biorą z darmowych to też wezmę :D

Adres email: [email protected] (bo nick musiał mieć 6 liter.... chamstwo)

Nazwa użytkownika: xenex

Pakiet: Gold (member xD)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

To looz :D

Domena (musi być już zarejestrowana): xamt2.cba.pl (wszyscy biorą z darmowych to też wezmę :D

Adres email: [email protected] (bo nick musiał mieć 6 liter.... chamstwo)

Nazwa użytkownika: xenex

Pakiet: Gold (member xD)

domeny cba.pl nie mają funkcji przekierowania na IP czy na NS bodajże, zarejestruj se tutaj gdzieś tutaj: http://dot.tk http://co.cc lub http://nic.cz.cc

Domena:sacrumwow.pl

Adres email:[email protected]

Pakiet:Gold

nr gg w razie problemow 32417861

Założone, sprawdź pw.

Gość zagadka#2
Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana):strefaskilla.pl

Nazwa użytkownika: szwingel

Pakiet: gold

Jak możesz to wyślij mi passy na e-mail, bo bana mi tu wwalą zaraz.

Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana):strefaskilla.pl

Nazwa użytkownika: szwingel

Pakiet: gold

Jak możesz to wyślij mi passy na e-mail, bo bana mi tu wwalą zaraz.

k

Opublikowano

Domena (musi być już zarejestrowana):host.theminecraft.pl

Adres email:[email protected]

Nazwa użytkownika (Max 8 Liter/Cyfr):xraxon

Pakiet:gold

i jeśli można prosiłbym o kontakt na emial lub GG:929016

Opublikowano

Promocja będzie przedłużona z powodu zmianu hostingu, spokojnie panowie. :) Teraz pracuje nad przenoszeniem obecnych kont na nowy hosting... Nowy serwer stoi w Francji i jest bardzo szybki :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...