Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis modów do Bety 1.6.5

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jeżeli komuś się przyda to może ktoś zrobi ktoś zrobił do 1.5_01 ktoś zrobił do 1.6.4 ja zrobiłem do 1.6.5 to niech ktoś zrobi do 1.4 ;) ja moze bym zrobił ale za dużo roboty mam narazie z tymi modami do 1.6.5 bo dużo modów wychodzi ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Dzięki , bardzo się przyda :)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Może jakiś moderator dodać ten post do przypiętych, albo do spisu najwazniejszych tematów w dziale, bo ciężko tak czasem szukać :P

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

No właśnie jak tylko dodałem 1 mod do spisu czyli ten DSS to odrazu napisałem do Kokosz i do dziś nie dostałem odpowiedzi ani nie widziałem w spisie najważniejszych tematów

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

siema (pytanie do tych hackerow co robia wlasne mody cheaty tipsy hacki itp.) moglibyscie zrobic do minecraft 1.6.5 humans mod?

dziekuje

DZIEKUJE TYM INFORMATYKOM I INNYM ZE WYMYŚLILI MODY DO MINECRAFT!

jezeli tez tak myślisz daj plusa lub wklej to na swoją sygnature

Opublikowano

siema (pytanie do tych hackerow co robia wlasne mody cheaty tipsy hacki itp.) moglibyscie zrobic do minecraft 1.6.5 humans mod?

dziekuje

DZIEKUJE TYM INFORMATYKOM I INNYM ZE WYMYŚLILI MODY DO MINECRAFT!

jezeli tez tak myślisz daj plusa lub wklej to na swoją sygnature

nie zadawaj takich pytan tutaj bo zawalasz forum a jezeli co sie chcesz spytac to mow do wrzystkich bo inni umia robic mody a nie tylko hackerzy... :P :P

macio12984.png

PRO :D

Opublikowano

coś mi tu nie styka poniewaz codziennie wchodze na mpcforum i na minecraft a niema od wczcoraj modów są tylko stare a gdy StefanMT2 nie odświeży to inni zrobią nowy opis(jakis gosciu zrobil już spis do bety 1.6.5 i 1.6.6 wiec szybciej bo pare twoich modów zostaly zabrane (coal 4diamonds ....)

JESTEM Z TYCH KTÓRZY MYŚLĄ, IŻ MINECRAFT JEST CZYMŚ PIĘKNYM :)

lubie także plusy wiec nie dawaj mi tego jednego jedynego minusa

macio12984.png

PRO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...