Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanka :)

RoNs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam kilka pytan a wiec:

1. Czy da sie zamias standardowego celownika zmienic na ten z premium nr. 4 tylko nie tak zebym go kupywal w grze. Chodzi mi o wgranie go na stale.

2. Jest jeszcze mozliwosc zeby przerobic np. famasa na wyglad gold famasa ? Czy to jeszcze dziala?(jesli ktos by mogl podeslac jakis link zeby to zmienic odwdziecze sie +/-)

3. Mozna kupic 5 sloth np. na 30 dni ? Posiadam premke i chcialem kupic w grze ale nie dzialalo cos tam wyskakuje, ze nie moge ;/

Edytowane przez RoNs
ronssx.png
Opublikowano (edytowane)

2. Wygląd broni (tak że tylko ty widzisz) to raczej się da.

3. Przy posiadaniu premium gold nie można kupować premek ponieważ dostajemy ją. (Gdy próbujemy wyskakuje błąd)

Wątpię że ktoś Ci zrobi bezinteresownie taką teksturę ponieważ z tego co wiem jest z tym kupę roboty więc jak dla mnie nie warto.

Edytowane przez vilax
1329228482-U118767.png

Opublikowano (edytowane)

2. Wygląd broni (tak że tylko ty widzisz) to raczej się da.

3. Przy posiadaniu premium gold nie można kupować premek ponieważ dostajemy ją. (Gdy próbujemy wyskakuje błąd)

Ok dzieki za info. Czekam jeszcze co do pierwszego pytania na odp ...

Edytowane przez RoNs
ronssx.png
Opublikowano

1. nie, nie da się

2.tak da się tylko jest z tym trochę roboty bo trzeba zmieniać sumę CRC (czy jakoś tak)

3.jak masz gold to nie kupisz wogóle

zbieram plusy

1315917066.png

nie jestem laggerem ;p

Opublikowano

1. nie, nie da się

2.tak da się tylko jest z tym trochę roboty bo trzeba zmieniać sumę CRC (czy jakoś tak)

3.jak masz gold to nie kupisz wogóle

Ok. A masz gdzies link do tej zmiany wygladu? Bo zawsze sie ciekawiej gra jak sie na zlotego famasa patrzy :P

ronssx.png
Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

tut jak zmienić sumę crc

a plik to bierzesz z folderu z warrockiem

warrock->texture->weapon->1stweapons->famas_g.dds

zmieniasz nazwę potem na tą co ma normalny famas i już ;)

@up ale jemu chodzi o ten sam co 4 a tego się nie da wziąć

Edytowane przez jasny1296

zbieram plusy

1315917066.png

nie jestem laggerem ;p

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi o to, ze posiadam zwyklego famasa ale chce zmienic mu sam wyglad na zloty. Zebym widzial tylko ja. Jasny zrobie to tym sposobem ?

Sprawdzam ten sposob na zmiane crc moze wyjdzie ;p

Nie udalo mi sie.... Jakis blad wyskakuje ;/

Edytowane przez RoNs
ronssx.png
Opublikowano (edytowane)

Czy mozesz mi opisac jak to zrobic krok po kroku ;p ? Robie cos takiego 1 raz ...

Edytowane przez RoNs
ronssx.png
Opublikowano (edytowane)

1. Jak chcesz celownik bez hackow i premki to raczej nie.

2. Da się ale jest to dość trudne...

3.Jak masz premke gold to nie mozesz kupic bo automatycznie się odblokowywuje 5 slot.

Edytowane przez kapsel121
Opublikowano

Mam kilka pytan a wiec:

1. Czy da sie zamias standardowego celownika zmienic na ten z premium nr. 4 tylko nie tak zebym go kupywal w grze. Chodzi mi o wgranie go na stale.

2. Jest jeszcze mozliwosc zeby przerobic np. famasa na wyglad gold famasa ? Czy to jeszcze dziala?(jesli ktos by mogl podeslac jakis link zeby to zmienic odwdziecze sie +/-)

3. Mozna kupic 5 sloth np. na 30 dni ? Posiadam premke i chcialem kupic w grze ale nie dzialalo cos tam wyskakuje, ze nie moge ;/

1. Tak,można pobrać z neta gdzieś na forum to chyba już było.

2. Tak można, za każde modyfikacje WR jest ban ale szansa że cię wykryją jest jak trafić sześć w lotka :D na forum jest gdzieś do pobrania nie pamiętam dokładnie gdzie. Ktoś z kolegów ci podeśle linka:)

3. Nie można kupić

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

1. Da się zrobić. Albo hack z premium crosshair albo mod.

2. Jest możliwość. Nie mam pewności, czy zmiana CRC tu coś pomoże.

3. Możesz kupić tylko jak masz premium bronze lub silver.

Opublikowano

1. Czy da sie zamias standardowego celownika zmienic na ten z premium nr. 4 tylko nie tak zebym go kupywal w grze. Chodzi mi o wgranie go na stale. - Da się ale musisz grzebać w plikach WarRocka co jest bardzo czasochłonne gdyż modding spatchowali <_<

2. Jest jeszcze mozliwosc zeby przerobic np. famasa na wyglad gold famasa ? Czy to jeszcze dziala?(jesli ktos by mogl podeslac jakis link zeby to zmienic odwdziecze sie +/-) - Tak samo jak u góry

3. Mozna kupic 5 sloth np. na 30 dni ? Posiadam premke i chcialem kupic w grze ale nie dzialalo cos tam wyskakuje, ze nie moge ;/ - Tak ale tylko w premkach Bronz i silver w goldzie nie kupisz.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...