Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Minecrafto-podobne na komórkę!

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok minebuilder dziala bez scin. Tylko minedroid.. Strasznie laguje gdy np. Cos wykopuje, praktycznie nie da sie, nawet czasami pokazuje sie (wymuszenie zamkniecia :/)

Daj Plusa To nic nie Boli a mi pomoże. :)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest menedżer plików. Mój telefon (LG Swift GT540) nie wykrywa aplikacji w formacie .apk, a w tym formacie zapisane są wszystkie instalki aplikacji ;) Więc w moim przypadku - instalacja obowiązkowa, ponieważ ten menedżer wykrywa pliki z formatem .apk :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

@Up Jak masz zainstalowane ASTRO File Manager to normalnie instalujesz (jest taka opcja) plik blabla.apk i powinno być gdzieś w zainstalowanych aplikacjach :P (przynajmniej ja tak mam w LG GT540)

A na LG Gt540 to ta 2 wersja minecrafta ta? nie ta co na htc

I czy da się pobrać tą wersję na HTC z android market?

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Wszystkie 3 gry, które podałem powinny przystosować się do twojej rozdzielczości ekranu. Jeżeli nie, to poszukaj w necie, bo te były testowane na GT540.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

O dzięki a ile to zajmuje to co było na HTC.

Opublikowano

eFFecTuS

Możesz mi podesłać sterownik USB do LG Gt540

Opublikowano

A ja wam tyle powiem... Jeden z polskich developerów ze strony forum.samdroid.net, a dokładniej tom3q kończy prace na kernelem 2.8.38 dla samsunga spicy, którego jestem posiadaczem. Niedługo ukażą się też nowe sterowniki 3D do tego telefonu, więc Minebuilder będzie najlepszą kopią MC na telefon... Dużo rzeczy da się craftować, potwory się spawnują itp... I dobrze że ta aplikacja jest w markecie płatna. Wolałem wydać te 3zł na ta apke a nie na jakieś scierwo. To tylko moje zdanie więc nie oceniac.

AVE TOM3Q!

previewwz.png

Opublikowano

@up Musisz najpierw zainstalowac MineDroid,potem instalujesz astro File menagera, potem sciagasz/kopiujesz twój swiat, potem w astro szukasz folderu .minecraft. Tu jest link do naswieższej wersji ktora sama wyszukuje twoj swiat : KLIK. Skanu brakbo ze strony autora

previewwz.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...