Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie](Joint)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie może i głupie ale chce się dowiedzieć... ponieważ mam 14 lat i po raz pierwszy z kumplami zapaliliśmy maryśkę...

I mam pytanie czy też tak mieliście że po 2 głębokich buchach odrazu was na odjazd wzięło?? ponieważ z kumplami ledwo do domu żeśmy doszli...

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak bywa za 1 razem . Ja nieraz pale z ludzmmi ktorzy zaczynaja i jak sie dobrze zrelaksuja i jest zajebista atmosfera tak sie z nimi dzieje i szybko . Moj organizm sie przyzwyczail do THC ze moge palic i palic .... tylko bede zamulony i zamyslony.

wakow9.png
Opublikowano

@Up mam nadzieje że mój też się przyzwyczai :D dodatkowo że mamy tanio.. 1g za 10 zł od takiego ziomka ; >.

@Edit sorki za dobule ale zwykły lag... proszę o nie warnowanie i w miarę możliwości usunięcie posta. Dziękuje.

Opublikowano

Uwazaj zeby nie mieszal z jakimis zielami i sprawdz czy naprawde to 6 gram :P

A co do przyzwyczajenia to lata praktyki :P

wakow9.png
Opublikowano

@Up mam nadzieje że mój też się przyzwyczai :D dodatkowo że mamy tanio.. 1g za 10 zł od takiego ziomka ; >.

W takim razie zapomnij, że to trawa.

A ten cały wasz nastuk to pewnie po prostu silna autosugestia :)

Opublikowano

Myślicie że wpierdala nam byle co? no bo też mnie zdziwiło wszyscy których pytałem biorą 30 zł + za 1g.

Co do gram to dał nam 6.

No ale jak mnie wzięło po 2 buchah i kumpli już po 1 to chyba prawdziwa ;d?

Opublikowano

@Up powiem Ci szczerze twój post toleruje jako spam... nic nie wnosisz i głupoty piszesz.. jak może być majeranek... niemożliwe wręcz.. zreszto jak ja bym to palił... fuuu^^.

Opublikowano

PLACEBO

kiedyś daliśmy gostkowi tabakę, żeby wsysnął i niby miał "faze", po chwili chyba skumał, że to fake, albo kumpel sprzedawał takiemu zjebowi pokruszoną paproć jako marihuanę, to było 1/2 gimnazjum :f

a w ogóle to co ci się niby działo?

Opublikowano

Kto wam to sprzedaje jakis starszy posredni diler. Przyzwyczai was a potem bedzie mial klientow prosta sprawa.

wakow9.png
Opublikowano

Jak ja palę, to jestem zmulony i nie wiem co się dzieje. :D

I to tak mam chyba od początku.

Raz jak się zbakałem to miałem żółto przed oczami. :D

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dokładnie to w głowie się kreciło, dosłownie jakieś obrazki.. a tak jak poczytałem wasze komentarze to nie będę tego palił od niego i nie kupował... ; D a diler to jakoś małoznany..

A tabake to biorę jak mam katar.

Opublikowano

tylko pluca tym trujesz ... ah nierozumie was

nielepiej kupic browary albo jakiegos 07 i z kumplami popic?

piwo nie szkodzi a palenie pluca truje i pozniej na wf dziwic sie czemu sie szybko mecza //

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dokładnie to w głowie się kreciło, dosłownie jakieś obrazki.. a tak jak poczytałem wasze komentarze to nie będę tego palił od niego i nie kupował... ; D a diler to jakoś małoznany..

A tabake to biorę jak mam katar.

Nie kupuj od niego ^_^ Ścierwo jakieś ...

10zł za sztukę ? WTF ?

Ja mam po 25zł za sztukę ... :'p

2 lufki i jest wesoło ^_^

@UP

Poczytaj o zastosowaniach baki ... Ona oczyszcza płuca a nie je "truje" ...

Zdrowsze o 1000% niż papieros...

Słyszałeś żeby kiedyś ktoś się "zapalił" na śmierć ? bo ja nie :'p

Opublikowano

to masz się czym chwalić Ja powiem tyle palic to mozna 2-3 razy w miesiącu bo potem to uzależnienie U mnie 40 zł za sztuke ;/ 25 za pół

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

tak za pierwszym razem jest potem coraz lepiej będzie a na końcu już będzie rozluzniać upewnij się czy on nic nie miesza bo to dosyć tanio

sry za ort.złamana ręka

daj ----

Opublikowano

U nas 30 zł za 1 gr.

Znaczy ja oczywiście jestem na NIE i nie toleruje palenia , ale to wiem z opowiadań moich "fajnych" kolegów.

No i skoro macie 10 zł za 1 gr. to chyba coś jest nie tak :O

63989389769756300986.png

Opublikowano

piwo nie szkodzi a palenie pluca truje i pozniej na wf dziwic sie czemu sie szybko mecza //

Fajnie cieszę się.. tak jak Misiek4Ever napisał nikt jeszcze się nie zapalił... więc my też, a jeżeli chcesz pogadać o piwie to załóż własny temat... ja się nie orientujesz.

Mam takie małe pytanko, orientujecie się co do nasion maryśki ?? chciałbym gdzieś posadzić ;d.

Opublikowano

marihuana też powoduje raka, więc nie mówcie, że nikt z jej powodu nie umarł

Warto również powiedzieć o tym ze MARICHUANA ZABIJA.

Mówię tutaj o tych co pomyśleli "O ale będzie fajnie jak wejde pod samochód" albo " ALe będzi3ee f44jnie JaaaaKK skocz33 z 00kna "

Więc marichuana na kazdego działa inaczej mozna to porównać do gier coś jak "RANDOM EFFECT" więc nie radze ;)

63989389769756300986.png

Opublikowano

A gdzie palenie trawy szkodzi na pluca . Jesli nie palisz fajek i zajarasz raz na kilka dni to nic sie nie stanie. A piwo pic czy wode to nie , nie dla mnie bo lubie miec kontrole nad soba i byc spokojny niz chodzic i wymiotowac a po co pic zeby sie nie upic ? :D

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...