Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie](Joint)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja za 30 - 35 miałem tzn. kumple kupowali. Ja po 2 buszkach to tylko zakręciło mi się w głowie i tyle i potem tylko lekko wesoły byłem... Wypaliłem 0,5g za drugim razem to już było fajnieee xD

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up mam nadzieje że mój też się przyzwyczai :D dodatkowo że mamy tanio.. 1g za 10 zł od takiego ziomka ; >.

10 zł ? A to nie czasem dopalacza wam sprzedaje jakiegoś ?

Bo wątpie, że gdziekolwiek jest takie tanie jaranie..

Apsik

Opublikowano

Ja jarałem,jarałem aż mi sie to jakby znudzilo ? Mam kumpla co w domu hoduje zioło ^_^ A starzy nawet sie nie domyślaja :)

witam.

Opublikowano

10 zł ? A to nie czasem dopalacza wam sprzedaje jakiegoś ?

Bo wątpie, że gdziekolwiek jest takie tanie jaranie..

Te ziołowe dopalacze są droższe od trawy przecież.

Opublikowano

Powiem tak ja pale raz na jakis czas i jest zajebista faza a tycho co znam i pala to oni nie maja tej fazy tylko sa zamuleni i rozkminiaja xD

1 buch i po 10 sek cie bieze tak jest ;)

kolega dostal hemiczne zielsko co ma 23% THC xD

odalup78ab6.png

Opublikowano

Szkoda mi was, szanowne zjeby, jeśli myślicie, że Marihuana jest jak papierosy - zabija. Nie znacie się, mówię to z całą pewnością, więc nie pierdolcie głupot, bo tylko ludziom wpieracie ogólnie przyjęte "prawdy" i rozpowszechniacie tą pojebaną niechęć do Rastafarianizmu i Marihuany. Gdyby Mari nie była zdelegalizowana to nikt by się nie czepiał. I nie piszcie, że lepiej kupić 0,7l i wychlać. Chcecie - chlajcie. Nie czepiam się. Więc i wy nie czepiajcie się tych co palą. Dla niektórych to nie jest narkotyk lecz coś co utożsamia ich ze swoją wiarą i zbliża do ludzi, a przez to do Boga. Nie mam zamiaru tłumaczyć wam całego sensu tego wszystkiego bo i tak pewnie nie zrozumiecie. Jednak są ludzie, który wiedzą o co mi chodzi. Wielkie Bless dla nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...