Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie i Teksturki

PELIKANpl

SpolszczeniueTerrari  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o spolszczeniu terrari

• Dobry pomys?
      139
    • Mo?e by?
      22
    • Niepotrzebne
      26
    • Beznadziejny pomys?
      11
  2. 2. Co s?dzicie o nowych teksturkach

• Dobry pomys?
      133
    • Taki sobie
      28
    • Eeee beznadziejny
      11
    • Stare s? dobre
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co nam z tego że zachęcasz, udostępni program to się zobaczy...

Na marne nie ma co robić, bo się jeszcze okaże że potem się nie odtworzą etc -.-

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Spokojnie wszystko będzie działać bo testowałem więc jak ktoś chce zrobić teksturki to niech zrobi i mi prześle link do nich na pw, a ja je spakuje i od razu zrobię teksture packa

Opublikowano

tak różowe linie też przerobić pod rysynek ale tylko tam gdzie się rysunki stykają z innymi np. kamień z ziemią i obok jest ziemia to przerabiamy na ziemię.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać tych teksturek xD mam nadzieję że jak najszybciej ktoś je zrobi lecz żeby nie było ja ih nie będę robić tylko je zepsuje ;D

Co do spolszczenia masz odemnie - w każdym poscie swietny pomysł :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

I jak z spolszczeniem wyjołeś je już ?

Coś cocho ostatnio w tym temacie :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

powiem tak na razie zgłosiła mi się jedna osoba co do teksturek ale na razie jest cisza co do spolszczenia to już kwestia czasu czekam aż pewien koleś naprawi błąd w swoim produkcie, dzięki temu będę miał pełen dostęp do plików .xnb jest też kolejna opcja dam sobie spokój i poczekam do wakacji ażkupie sobie xboxa i wtedy uzyskam pełen dostęp do xna game studio i w czasie przerw pobawię się plikami tarrari.

Nadal szukam chętnych osób które przerobią teksturki. wszelkie info i pytania kierujcie tu lub na PW

Opublikowano

Spokojnie panowie, czy w Minecraft'cie widzieliście masę polskich texture-packów? Ja nie, podobnie będzie z Terrarią, wchodźcie na forum Steam'owe, przeglądajcie YouTub'a. Co do spolszczenia, to gdyby zostało one 'znalezione' w plikach gry, to chętnie podjąłbym się wyzwania na przetłumaczenie go wraz z kilkoma innymi ludźmi.

Opublikowano

Tia... Z Twoich wypowiedzi wynika, że nie masz pojęcia o "wyjmowaniu" danych z pliku...

jeśli bym nie wiedział jak to teksturek bym nie wyciągną. Proszę bardzo zrobię proste teksturki na zasadzie tych które widziałem w minecraft.

Skoro nikt nie chce robić teksturek to ja je zrobię samemu, na środę będą. Co do spolszczenia to dalej czekam na kolesia aż naprawi swój program żeby było można wyjąć wszystkie dane terrari w tym teksty do spolszczenia.

Opublikowano

1) pffff.... po co tu spolszczenie to sa najprostsze slowa po angielsku jakie w zyciu widzialem

2) zanm swietnie angielski jakbys chcial to wyslij mi tekst do przetlumaczenia na PW i na drugi dzien go przetlumacze

742611478555387739101.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spolszczenie terrari by pomogło bardzo młodszym gracza np mój kuzyn jest w 1 klasie gra i niezbyt kuma niektórych rzeczy po angielsku ;(

sygnatura1o.jpg

25-X

50-?

100-?

250-?

500-?

750-?

1000-?

Zbieram "-"

Opublikowano

Nie ma żadnej odpowiedzi od autora więc zamykam.

Co do tekstur to proszę :)

http://www.mpcforum.pl/topic/413877-tut-wgrywanie-texture-packow-terraria/

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...