Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie i Teksturki

PELIKANpl

SpolszczeniueTerrari  

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o spolszczeniu terrari

• Dobry pomys?
      139
    • Mo?e by?
      22
    • Niepotrzebne
      26
    • Beznadziejny pomys?
      11
  2. 2. Co s?dzicie o nowych teksturkach

• Dobry pomys?
      133
    • Taki sobie
      28
    • Eeee beznadziejny
      11
    • Stare s? dobre
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I.Teksturki

Dobra pora zacząć edycję teksturek ja na to nie mam czasu bo piszę jeszcze program do terrari.Udostępniam wam wyciągnięte teksturki z plików.Jeżeli macie czas i talent to zrobicie je, a ja je spakuję.

1.

1.download nieprzerobione teksturki - http://www.speedyshare.com/files/28814210/Teksturki.zip

2.skan - http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0c983e5a78148cc31c181762fe8d930eac7fca25635e1d64fc0ffb9f6e045470-1307279542

3.Jeśli zakończyłeś edycję wyślij mi na pw link i skan

2.Edycja

1.Jeśli rozpoczniesz edycję teksturek to w niektórych teksturkach są różowe linie musicie je uznać za część rysunku i je też przerobić nie mogą zostać nigdzie różowe linie.

2.Niemożna przekraczać rozmiaru bo inaczej w terrari będzie "armagedon"

3.Jeżeli obrazek ma przezroczystość to ją zostaw by nie było czarnych plam.

to tyle czekam na waszą pomoc w robieniu teksturek.

II.Spolszczenie

Nad spolszczeniem wciąż pracuję po prostu nie mając XNA game studio to wydostanie teksturek i tekstu to naprawdę trudna sprawa.Teksturki udało mi się ale tekstu jeszcze nie. tekst do spolszczenia planuję wydostać do następnej niedzieli.

Opublikowano

Powiem tak nie jest to proste ale jest to wykonalne dzisiaj 3 dzień szukałem sposobu aby to edytować i udało się dzisiaj lub jutro zacznę edycję.Jeśli poznam bardziej ten język programowania to można by dodać nowe itemki i moby itd. ale nie będę tak od razu iść do przodu bo teraz mówię ze to tak łatwo a potem okaże się że to całkiem niezłe bagno.

Ale co do spolszczenia i nowych teksturek to na sobotę postaram się zrobić.

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać piszę kolo ze zbiera "-" a wy mu plusy dajecie fajnie go motywujecie do pracy chłopaki ; )

Opublikowano

Spolszczenie i new teksturki będą trochę później gdyż nie posiadam xbox 360 a program który znalazłem go potrzebuje.Ale postaram się to zrobić jak najszybciej B)

Opublikowano

Ale chcesz edytowac pliki nbx na xboxie?

Spolszczenie i new teksturki będą trochę później gdyż nie posiadam xbox 360 a program który znalazłem go potrzebuje.Ale postaram się to zrobić jak najszybciej 

Chcesz kupic xboxa czy szukać programu na ps3?

Powodzenia.

Opublikowano

co do xbox to komputr musi być podłączony do xboxa żeby uruchomić program XNA game studio w którym została zrobiona Terraria. Lecz nie posiadam xboxa więc szukam innego sposobu, oczywiście znalazłem program na windowsa ale nie chce działać więc szukam dalej. Nie dam sobie spokoju dopóki nie zedytuję.

Opublikowano

Słuchajcie teraz muszę wyjechać tzn. w niedzielę i wracam dopiero w piątek tak więc brat mi przygotuje system do pracy bo muszę xp wgrać gdyż program się zacina na win7. Obiecuję że za tydzień w sobotę ukaże się spolszczenie a w niedzielę teksturki (co do teksturek będę potrzebował pomocy bo nie mam talentu do robienia teksturek.)Więc jeśli ma ktoś talent do robienia teksturek to niech mi napisze na pw.

Opublikowano

Słuchajcie teraz muszę wyjechać tzn. w niedzielę i wracam dopiero w piątek tak więc brat mi przygotuje system do pracy bo muszę xp wgrać gdyż program się zacina na win7. Obiecuję że za tydzień w sobotę ukaże się spolszczenie a w niedzielę teksturki (co do teksturek będę potrzebował pomocy bo nie mam talentu do robienia teksturek.)Więc jeśli ma ktoś talent do robienia teksturek to niech mi napisze na pw.

Z Teksurkami ja mogę pomóc

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Co do teksturek, to nie jestem pewien czy to działa:

a link z opisu filmu to:

http://jetstarforever.com/files/TerrariaWS.zip

Zaraz przetestuję.

@EDIT

Mi to nie działa, w każdym razie na piracie, ale jak wykupię na steamie to spróbuję, bo to tylko na oryginale działa (tak mi się zdaje)

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

JUż wszystko mam przygotowane teksturki wypakowane i gotowe do edycji spolszczenia niestety na razie nie uda mi się zrobić. szukam jeszcze kogoś kto z edytuje teksturki czyli je pomaluje itd. ja tego nie zrobię bo nie mam do tego talentu ;/ .Chętne osoby które chcą pomuc mi z ich zrobieniem niech piszą mi na gg 24505001

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze chce ujrzeć swoje teksturki to niech mi napisze na gg 24505001 macie czas do 18:00 potem mnie nie będzie aż do soboty.SopherPRO podjął się wyzwania i ulepszy teksturki a ja je dokończę.Więc w sobotę będzie już 1 teksture pack a spolszczenie to niewiem kiedy może na następny poniedziałek.

Opublikowano

Myślę, że Pelikan zrezygnował ;/ Coś go nie ma na forum i na gg ;p

Temat zamykam.

Jeżeli autor będzie chciał abym go otworzył niech pisze na PW.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Dobra już wróciłem niestety teksturki przepadły więc szukam kogoś kto zna się na robieniu teksturek, zmianie grafiki i zrobieniu ich w HD itd. ja oczywiście dam teksturki jak tylko ktoś się zgłosi.Więcej info na gg 24505001

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...