Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieganie przez 12 min

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak...

co do higieny:

dlaczego sie nie myjesz w srode i piatek ?

co do ortografi: popracuj nad nia (mniej wf'u wiecej j.polskiego

co do tematu:

to nie moze byc czasem spowodowane wysokim cisnieniem ?

@2x up wyprzedzil co do cisnienia.

hersygna.png
Opublikowano

@ehem..

Poczytaj regulamin MPCforum ...

5. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że zaniżanie poziomu dyskusji Forum poprzez pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego, wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum, oznaczają również publiczne upominanie innych, regularnych Użytkowników o zasadach ortografii, gramatyki, interpunkcji czy spójności wypowiedzi i tym podobnych. Prosimy o niestosowanie publicznego upominania Użytkowników o zasadach pisowni, spójności wypowiedzi i tym podobnych bez zgody osób funkcyjnych na Forum. Prosimy i zachęcamy by wszelkie uwagi odbiegające od założonego tematu kierować poprzez wysyłanie prywatnych wiadomości (PM) do danej osoby, z wskazaniem błędów i poprawnej wersji.

@topic

A ja odradzam używanie patyczków higienicznych ... Też przez to mi lekarz coś tam z uszami robił v_V

Nie ważne ... nie rób tego.

A ból...

pewnie cię przewiało... Jest sporo możliwości ...

Przebiegnij się jeszcze raz i zobacz czy cię będzie bolało ... jak tak to polecam odwiedzić lekarza ...

Opublikowano

@ehem..

Poczytaj regulamin MPCforum ...

@topic

A ja odradzam używanie patyczków higienicznych ... Też przez to mi lekarz coś tam z uszami robił v_V

Nie ważne ... nie rób tego.

A ból...

pewnie cię przewiało... Jest sporo możliwości ...

Przebiegnij się jeszcze raz i zobacz czy cię będzie bolało ... jak tak to polecam odwiedzić lekarza ...

czytalem regulamin i to kilka razy od kiedy jestem na mpc ,ale co jakis czas sie zmienia ,a nie bd co chwile lukal na regulamin. no ale coz :)

naleza sie ziomkowi przeprosiny za to iz nie sugerowalem sie regulaminem.

A wiec przepraszam

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...