Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ore Rusher Ems V 0.52

Merom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli Cię to interesuje to moja Panna jest w moim wieku - 20lat.

A w ogóle to jestem na studiach. "Public Relations" mówi Ci to coś?

Nie chcę mi się już z Tobą dyskutować, napisałem jasno że nie jestem żadnym pro tylko zwykłym newbie (tak możesz nazwać mnie noobem jeśli Cię to dowartościuje) Tylko wyraziłem swoją krytykę na ten temat i nie musisz od razu mnie bluzgać. Jasno przyznaję że jesteś lepszy w tym, a Ty mnie wyzywasz od różnych dziwadeł.

Wyluzuj koleś, w MS w zasadzie nie gram, a jak gram to legit a to forum traktuję jako hobby.

@Athis

Z całym szacunkiem to nie ja wyzywam kolegę tylko odwrotnie. I to on jak na razie zachowuje się niedojrzale.

Kończąc mam nadzieję że wszystko sobie wyjaśniliśmy, pozdrawiam.

Opublikowano

Ta... wyzywajcie sie dalej... ktos wpadnie bana dostaniecie i juz ...

@top

Ogarnąłem tylko jednego nie wem jeszcze jak zmienic w ustawieniach by z 24 na 28 albo 20 slotów przestawić ? nie pytać sie po co tylko prosze o odpowiedź xD

@edit

chciałem zmienic sloty a trzeba bylo zmienic comende ze ile razy ma pentle robic z 1200 na 900 i styka :)

f967ac5675c8d2f7.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy musze miec jakies scrolle do miast zeby mi sprzedawal automatycznie ore ? Uzbieralem juz dzis full etc ale nic sie nie stalo myszka dalej szalala ale ore nie sprzadala.

Opublikowano

Jestem nierobem i jestem z tego dumny :P BTW na tym da sie coś zarobić? Bo jakoś tak zdaje mi sie że marny to zarobek :P.

PS. Ale dzięki, działa :D A i wg. mnie noob jak tak ci przeszkadza to że większość rzeczy jest tutaj z innych for, to papa na inne fora, poco tracić czasu na hobby jakim jest forum z którego NIC niemasz? Chyba że piszesz magisterke o kłutniach na forach i agresji w internecie xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...