Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ore Rusher Ems V 0.52

Merom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kiedy już wybieram gdzie jest map.wz to mi po tem pisze że warsja jest nie znana czy coś takiego więc prosze może mi ktoś dać czysty map.wz

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Mysle ze teraz nikt nie bedzie mial problemu ze znalezieniem ;] milego korzystania ;)

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

heh widze na tym forum nawet ludzie nie potrafia zleechowac niczego xD

ore rusher jest od okolo tygodnia moze wiecej a dopiero teraz sie tu pojawil haha ;p

Opublikowano

@up

ujme to dość ładnie

wez sie prosze zamknij i nie spamuj dziecko bo gadasz tylko o tym zleechowaniu i tyle!

//Ciach

Opublikowano

@noob1989

Jak taki mądry to trzeba było go na MPC umieścić a nie...

Łatwo gadać...

Opublikowano

Po pierwsze, nie jestem dziecko chłopczyku.

Po drugie, jak się tak bronisz to sam coś kiedyś zrób a nie leechuj.

Po trzecie, jak już wspominałem nie jestem taki Pr0 jak Wy w tych sprawach (patrz nick)

Po czwarte, nie będę się "jarał" dodawaniem tematu na tym forum żeby inni ludzie czyt. newbie mi gratulowali xD.

Bo tak naprawdę mało kto umie coś tu zrobić sam.

Racja?

Opublikowano

hmmm... człowieku sam się już mieszasz... mówisz że sam jesteś nobem (nick) potem nagle że sie nie bedziesz jarał gratulacjami od noobów... :/

Opublikowano

Według mnie on ma trochę racji jakby nie patrzeć prawie nic co pojawia się na tym forum nie zostało wykonane przez ludzi którzy umieścili te pliki tutaj. Zawsze jest tak na anglojęzycznej wersji tego forum pojawiają się boty, hacki, poradniki i filmiki następnie po jakimś czasie (mniej więcej 1-2 tygodnie) zostają zamieszczone na naszym forum. Śmieszy mnie np to jak Athis raz napisał ze nie będzie czegoś publikował bo nie chce żeby każdy "to" znał, a wystarczyło żebym posiedział chwilkę na anglojęzycznej stronie i proszę znalazłem czego szukałem (No Delay for Slash Blast) pff.

@2xDown Hmm już nawet nie można mieć swojego zdania co? ^^. Nie ubliżaj mi na forum bo tego typu zachowanie jest naprawdę żałosne. Nie mam ochoty tego dalej ciągnąć. Bye (bym zapomniał ten tekst o pw do Sezabiego n1 rozśmieszyłeś mnie).

Oj jeszcze mi się przypomniało pokaż mi proszę w którym temacie zamieściłeś info o Nd dla SB :)

Opublikowano

żal jak ustawić myszke w quescie na 30 żeby samo na kwiaty klikało

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

1. Zrob DEM debilu + slash blasta nd, bo na zadnym forum tego nie bylo gdy to opublikowalem, sam do all doszedlem.

2. frajerze, chcesz leechowac? won stad, bo Cef + Nk upadlo, dlatego sie cieszylem.

3. chcesz miec all priv? NP bo qrwa Ci to zalatwie, napisze do Sezabiego i NIC nie bedziesz mial juz, bo na Hexerz zrobimy tak ze beda tylko zaufani goscie.

4. masz problem? won na swoje fora, zobaczymy czy jakies znajdziesz ;] naszczescie j****y leecherze, all fora sa juz prawie pozamykane, i nie bedziesz mial juz nic. swoj stuff bd wysylal na pm zaufanym forumowiczom. mozesz sie pozegnac z czymkolwiek. Tak jak wiekszosc innych kozakow takich jak Ty, bo tylko narzekac umieja. Pozdro & Cya

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

@Merom

Newbie to nie noob.

Więc przeczytaj jeszcze raz,weź głęboki wdech i napisz.

@Rydzyk

Brawa dla tego Pana ;) 100% racji.

@qpaka

Pokazujesz klasę, naprawdę teraz już jestem pewny że jesteś pr0 xD

Nie ma to jak pełna retoryka :D

Tak, jeszcze napisz do Nexonu że mam inne zdanie niż Ty bo widzę nie znosisz przyjmować krytyki.

A ja Ciebie nie obrażam.

Opublikowano

Uwielbiam ;] zwlaszcza jak zrywam z Panna, i wracam do domu najebany tak jak to wczoraj bylo ;] pokaz co umiesz, zostawiam to forum dla ciebie, bo ja juz tu nic nie wrzuce poza linkami co was ominelo ;] Jedziesz Mistrzu, pokaz co potrafisz

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

Olej noba i postuj dalej '

a tak wogule w ruscheze udalo mi sie roskminić jak afkować i caly czas na zajebistym faście lapać runy jak ktoś chce sie dowiedzieć to to moje gg 8306736 zazwyczaj niewidoczny

Opublikowano

@wtulcio

Na Twój temat to aż szkoda mi pisać...

Wyzywasz innych a sam nie potrafisz nawet pisać po polsku.

Neo Kids Attack!

@qpaka

No i co lansujesz się teraz że najebany przyszedłeś? I że zerwałeś z panną?

Ja też wczoraj "nie byłem w formie" a pannę mam bo potrafię się zachowywać w przeciwieństwie do Ciebie.

Pokaż tą swoją klasę zamiast zleechowania kilku tutoriali+ 1WŁASNY!

Opublikowano

Wiecie co ... właśnie zachowujecie się jak małe dzieci. Zróbcie nie wiem , wyścig? Kto da więcej ten przejmuje kontrolę nad dzielnicą ... ( za dużo Mafii ) , bo teraz wbijacie posty, W sumie to ja też nabijam , ale staram się waz pohamować. Dla mnie posty nie są strasznie ważne ... ba na co mi one. Zróbcie konkurs ... a jak kłótnia to ircu anie ... to porządna knajpa.

Opublikowano

Panne? chyba 12 letnia siostre ;] tak czy inaczej noobie, ta 1 rzecz do ktorej doszedlem sam to wiecej, niz ty bedziesz w stanie zrobic przez cale zycie ;] Jakby kazdy dawal tylko to co sam zrobil, to nie znalazlbys nic nigdzie noobku ;] Btw, wpisz sobie w wikipedi co znaczy slowo leech. bo jezeli ja daje cos na forum, i mowie kto to zrobil a nie przypisuje to sobie to tylko rozpowszechnianie.A Skoro za leech rowniez uwazasz pomaganie innym, ktorzy nie wiedza co i jak zrobic to skocz z mostu bo widac ze nie masz swojego zycia. skoro nie rozrozniasz pojec, to zamknij pysk i pokaz co ty umiesz. czekam na jakies ciekawe rzeczy z twojej strony. skonczylem, wiec jak nie dasz nic ciekawego, to zamknij siei sie juz nie odzywaj. Schodzę do twojego poziomu dziecko, bo widac ze Cie w domu nie kochaja ;] Pozdrawiam

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

@UP No też mnie rozbawiłeś xD Nabijam sobie pooosty dobre sobie mam konto od 2007 i uwierz mi na postach absolutnie mi nie zależy tak jak i na tym czy qpaka będzie coś tutaj wystawiał czy nie.

@qpaka foch z przytupem? :D

Opublikowano

tak i to straszny xD tak czy inaczej wisi mi to, bo w przeciwienstwie do tego ,, Nooba " doceniany jestem rowniez w rlu ;] Ja jestem na Ekonomi, a on pewnie w zawodowce lub ohpie. Wiesz, mi nie zalezy na tym, zeby pomagac tu kazdemu. poprostu, jesli pomoc zamierzacie krytykowac, to thxbye z tego forum. bo wierzcie mi, nie robie tego dla siebie bo ja to all wiem i umie ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Opublikowano

@qpaka

jesli pomoc zamierzacie krytykowac, to thxbye z tego forum.

uwierz mi to sie nie zmieni sam bylem ostro jechany tylko za to ze wystawilem "fajny" tutorial ktos powiedizla ze nie powinienem bo to karma dla leecherow ktos inny podchwycil no i sie potoczylo dalej wszystko co robilem tyo krytykowali

zreszta ty tez juz krytykowales moja pomoc xP

@temat

ore rusher napewno przydatny wszystko mozna sobie ustawic a dalej to juz tylko rush..rush..

@noob

przyhamuj juz troche fajnie wiemy ze ktos cos zleechowal ale nie musisz okazywac swoich emocji w taki sposob przeprowadz z qupakiem mila rozmowe na pw/gg bez wyzwisk daj mu jakies rady czy cos jesli nie podoba ci sie jego praca

the end

@down

spoko.. a trzymac sie razem i wspolpracowac mozemy :)

@d2

nie wnikam kto na kogo najeżdża chcialbym tylko byscie skonczyli ta bezsensowna rozmowe jak nie przyjmuje krytki to po co mu na sile ja wciskac?

Opublikowano

Athis, wiem roznie bywa.. wybacz.. Poprostu, musimy sie jakos trzymac razem, bo malo kto tu cos robi, wiekszosc osob poprostu leechuje.. Leech - osoby ktore wlaza sciagaja i nic same nie robia.. Mam dosc niektórych ludzi, ktorym sie pomaga a oni maja pretensje mimo ze pomagasz im i robisz dokładne tuty tak zeby każdy wiedział nawet ten kto nie umie praktycznie nic. Ale Gdy wpada taki nooob, ktory krytykuje każdego kto stara sie pomoc, daje jedna rzecz z innego forum ktora zrobil moj kolega na dodatek nazywa sie mnie leecherem. Czasem mam dość pomagania takim osoba.. to forum nie da rady istniec gdy każdy będzie miał takie podejście.. Dajemy cos = leci krytyka, nie dajemy nic to placza ze nikt nic nie robi. Skoncze juz offtop, bo mam dosc ;/ wybaczcie, pozdrawiam

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Bera:

5x Cleric Lukless >.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...