Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingmt2 ! Rejestracja By Mr Cybuch

MruQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobi mi tos konto na kingmt2 bo ja nie moge ;/ nie wiem czemu ;/ nie da sie juz a moze ktos chce sie wymienic za konto na twierdzy 30 lvl i na innyhc serverach mam tez konta

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak z tego co pamietam pipibipi to jeszcze musza byc 3 cyfry i login powinien miec chyba razem 8 liter a haslo 9 cos takiego:D

Opublikowano

@Mentor

Użyj ABBYY Fine reader 9

@patrykosss

Do kogo to napisałeś ? Bo ciężko się domyślić.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano
Czemu jak wbiłem to każdy server miał kropeczki?? Sprawdzają go czy co?? Mam wszystko ale mam problem z tymi znaczkami mógłby ktoś zrobić konto najlepiej id coś w stylu slasher20111 czy coś a hasło takie proste ale nie dziecinne id i hasło prosiłbym o wysłanie na pw.

@EDIT: Mam pomysł morze każdy z mpc co będzie grać na tym servie to weźmie jinno??

Czemu Akurat Jinno ja może wole chunjo każdy weźmie jaki chce a poza tym nawet gdzieś widziałem ze najwięcej PL jest w chunjo

Opublikowano

mam problem poniewaz jak wchodze w rejestracje to wyskakuje mi okienko i pisze cos tam z moim ip wiecie moze jak to naprawic ?

Opublikowano

a mi wyskakuja jakies hieroglify za kazdym razem jak proboje zrobic konto a jestem pewien ze wszystko wpisuje dobrze...

login 8 znakow

haslo 9 znakow

powtorz haslo 9 znakow

tutaj cokolwiek

tutaj 1234567

tutaj kod na stowe wpisuje dobry robilem na nciku a potem abbyy'm

klikam potwierdzenie dup hieroglify i kasuje mi sie haslo i jak wpisuje od nowa to znowu jakies hieroglify i dupa nie da sie zalozyc

jak ktos wie jak na to zaradzic to prosze niech tutaj napisze

Opublikowano

Wklej tutaj te hieroglify albo screena zrób bo nie wiadomo o co chodzi błędów może być masa.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

prosze niech ktos zrobi konto bo program niechce mi odczytac kodu z obrazka za konto tam moge dac konto na pl metku

Opublikowano

Spróbuj zrobić na nciku ja tam zrobiłem w niecałe 10 min. Server kingmt nawet wporzo i mam tylko 1 pytanie. Ile tam yangow wypada srednio za stfora bo jak wszedlem na monastyr ch1 i zobaczyłem te ceny to myślałem że się przewróce.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja nie mogłem założyć też konta gdy mój login nie składał się z 6 liter i 3 cyfr lącznie 9 i hasło tak samo więc może po 9 musicie mieć bo na 8 mi nie działało !

Opublikowano

DOBRA PODDAJĘ SIĘ TE CHIEROGLIFY MNIE POKONAŁY !! x( JEŚLI KTOŚ BYŁBY TAK MIŁY I ZROBIŁ MI KONTO!!! BARDZO PROSZĘ !!! Nie nalegam po prostu proszę i liczę na ludzką życzliwość. id i hasło bardzo bym prosił na pw xD

Opublikowano

Witam, czy mógł by mi ktoś zrobić konto.Sam nie potrafię gdyż nie mam skośnookiej Trzcionki,i nię mogę porównać tego co narysowałem to tego co jest w kodzie a nie mam płytki z pakietem Wschodni azjatyckim

z góry dziekuje jak cos moje gg 1365205

Opublikowano

ja nie wiem z czym wy macie problem ja zakładalem przez nciku.com i tylko przezycilem kilka razy rejesracje az dalo proste literki

SYGNATURA

Opublikowano

tak ale ja widze tylko kwadraciki a nie ich normalne litery,jak to takie proste to zrobisz mi konto?

Opublikowano
tak ale ja widze tylko kwadraciki a nie ich normalne litery,jak to takie proste to zrobisz mi konto?

NIE MA NIC ZA DARMO

SYGNATURA

Opublikowano
NIE MA NIC ZA DARMO

koleiny neo kid który tylko pewnie mówi ze umie zrobic konto

sry za spam

a więc co z tym kontem znajdzie się 1 miła normlana osoba z kontem;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...