Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingmt2 ! Rejestracja By Mr Cybuch

MruQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich na server KingMT2

Torturial rejestracji znajduje się na Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=gKEJOz65bBk

by Cybuch !

Nie pomagam na GG

Pozdrawiam

:

121.11.91.98:8009/ strona servera

www.4shared.com/file/103096463/1257cd83/metin_kingmt2_up_by_MrCybucH.html download gry [ wklejamy do niespatchowanego polskiego metina ! ]

ABBYY FineReader 9.0 [ program ktory posluzy nam przy rejestracji do odxczytania kodu ] [wybieramy chinski uproszczony ]

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o zrobienie konta ja niewidze obrazka :/ niewczytóje mi się prosze o PW z zrobionym konte dlamnie z góry thx!

Opublikowano
Po pierwsze ile x exp i ile x drop?

Tu masz wszystko opisane www.youtube.com/watch?v=gKEJOz65bBk

lastfmred.gif

Opublikowano

Czemu jak wbiłem to każdy server miał kropeczki?? Sprawdzają go czy co?? Mam wszystko ale mam problem z tymi znaczkami mógłby ktoś zrobić konto najlepiej id coś w stylu slasher20111 czy coś a hasło takie proste ale nie dziecinne id i hasło prosiłbym o wysłanie na pw.

@EDIT: Mam pomysł morze każdy z mpc co będzie grać na tym servie to weźmie jinno??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

^^ Ja tylko dalem to co Cybuch dal i nie mowie ze ja = cybuch wiec nie wiem co ty za afere robisz?

Taki dal link na gg w opisie na youtube, cieszcie sie ze dalem wam jakies info... chociaz a ty tu wyskakujesz

Opublikowano

szkoda, że dałeś ten program ABBY bez cracka -.-

sama instalka

i jeszcze napisz jak posługiwać się tym programem co dałeś linka w tym temacie, bo jest calkiem inny niż ten na filmiku

Opublikowano

zrozumcie strona pada tera przez was jak ciagle wchodzicie mam chinska przegladarke i tam jest tylko x w lewym gorym rogu czyli sie strona z rejestra wali

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

heh ale ci np godmt2 wybulił też kase serwer padł było jeszcze duzo takis pw serw które padły

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

No to kurde co jest?? Wyszedł serv a t dupa nawet sobie na nim 5 minut nie pograłem a mam wszystko ściągnięte i konta nie mogę zrobić :/ A ten program to też masakra bo wogule nic mi nie działa sama instalka. Wogule te znaczki są porąbanie trudne do przepisania na nciku.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

bo to jes instrukcja od cybucha czyli dla dzieci bo tylko one go sluchaja

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

mi rejestracja działa a program raczej też bo ten typek to zal ja pobieram co zajmuje 125mb a nie 700kb

Opublikowano

instaluje ten program teraz

edit

sry za 2 posty nie dałem odśwież myślałem ze ktoś juz napisał coś

Opublikowano

ma ktoś cracka do tego programu

edit

wie ktoś ja zrobić tym programem bo jak robie to nie ma ty kwadracików tylko np same mm albo ."/ itp i to nie chce isc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...