Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HooLyMT2 [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przynajmniej jeden serwer który nie ma ma np : GM'ów po 8-10 lat.... Serwer godny uwagi każdego kto lubi serwer PvP ten serwer jest akurat do PvP i ExP ale głównie PvP

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Ehh..

Nie potrafię tego naprawić i pierścień dający skile na P itp nie działa chodź jest wszystko ok, i nic nie daje na początek, a też jest ok.

Opublikowano
Ehh..

Nie potrafię tego naprawić i pierścień dający skile na P itp nie działa chodź jest wszystko ok, i nic nie daje na początek, a też jest ok.

Zrestartuj cały serwer, a jeżeli skille na P nie działają - będziemy sami wbijać. A na początek to sobie kupimy bo o kase łatwo.

Opublikowano

RapAge ale tylko z 5 osobom to nie dziala kazedmu inem to dziala to mozesz włonczyc serwer moze maja jakiegos zrytego clienta niech pobiora tego clienta ze strony a ty wloncz serwer plis

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ja wczoraj zrobiłem konto po tych waszych problemach i dostałem 105 level tylko eq nie miałem ale to szczegół dal mnie byle by wszystko było u handlarzy i będzie gitara

lepiej włączyć serwa niż to naprawiać

Opublikowano

dawo121 ma rację... To nie wszystkim tak. Ktoś się wypowiadał, że mu nie. Mi też nie, włącz serwer, a Ci co mają bugi napiszą do Ciebie i im dasz.

Opublikowano

Handuo nie działa pisze cały czas, Zostaniesz wylogowany z serwera, proszę czekać.

Tak samo jest z kilkoma innym rzeczami.

Opublikowano

Daj do NPC kamyki duchowe, KU, zwoje egzorcyzmu i rady oraz fasolki zen. Możesz też wgrać skrypt dzięki któremu 1 kamyk duchowy robi skill P z G1.

Na spol raczej nie działa, na cliencie wyśmienicie. all mi działało.

Opublikowano

SuperSzygolek dal dobry pomys mugl bys tak zrobic tak bedzie chyba najlepiej

to RampAge co masz zamiar z tym zrobic?

RampAge włoncz serwer mimo zesputego pierscienia daj kaminie duchowe i zrob zeby po jednym kamieniu byl skil P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...