Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HooLyMT2 [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech ten serwer się ogarnie problemy z GM godziny nie dotrzymywane !!!

serwer jest fajny ale powinien być wdanych godzinach jeżeli nie możne tak być to zmienić to na grafiku godzin!!!

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No serwer był online, ale pewnie mu coś wypadło i nie mógł zostawić serwer online..

Jak poczekacie na pewno będzie dzisiaj jeszcze online.... A teraz zróbcie tak: wyłączcie metina, przeglądarka potem naciśnijcie na pasku zadań START i Zamknij system...

I do czasu Off serwer idźcie zadanie robić a nie będziecie spamic w tym temacie...

Pozdrawiam...

Daj + To nic nie kosztuje !!

Moje TUTORIALE

Moje TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/169001-tutjak-bonowac-eq-dla-ninjid/

http://www.mpcforum.pl/topic/175327-tutogolny-poradnik-metin-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/175856-tutjak-byc-najlepszym-gm/

http://www.mpcforum.pl/topic/287863-downloadtut-okolo-160-pytan-do-oxa/

Opublikowano

Handlarze prawie all bo jak się klika to pisze że wylogowuje,i nie ma red handlary od bonow ;p

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

RampAge co robisz? Ciągle wyłączasz serva i jesteś off na hamaku. Poprawiasz teraz handlarzy?

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

No żal po prostu. Server cały czas off ;[ a tak chciałem sobie na nim pograć ;[

A co do handlarzy ja nie mialem żadnych problemów działali sprawnie...

Opublikowano

CO wy kurwa widziecie w tym serverze ze sie tak nim podniecacie Server jak kazdy inny 4FuN...........Wiec nie wiem czym jest spowodowana ta podnieta.

Opublikowano

CO wy kurwa widziecie w tym serverze ze sie tak nim podniecacie Server jak kazdy inny 4FuN...........Wiec nie wiem czym jest spowodowana ta podnieta.

To ja ci powiem co widzimy tym serwerze.

Panuje miła atmosfera, GA jest ogarnięty, często są OX'y, turnieje PvP etc. wchodzą duże i fajne bony i wiele wiecej.

I na przyszłość, nie podniecamy się serwerem.

Opublikowano

No dobra,ale ile to może trwać?

RoYeR.gif

Opublikowano

Nie wiem... nie mam pojęcia o co biega, ale naprawdę nie mam już sił, wszystko jest ok, a połowa rzeczy na serwerze która działała nagle nie działa!

Jutro z rana będę dalej coś robił, i prawdopodobnie wgram jakieś nowe rzeczy na serwer(chodzi o zbroje etc.)

Przepraszam naprawdę, pewnie czekaliście.

Może jeszcze odpalę dzisiaj ale nie obiecuje.

Opublikowano

Co do tych GM'ów to jestem w połowie za Naxter'em - dlaczego? Myślę że brałeś do TEAM'u po kolei , bo niektórzy nawet poprawie OX nie potrafią zrobić , widze ich pierwszy raz na serwie - teraz i przed reaktywacją/ znowu inni grają na innych kontach z tym akurat nie mam problemu , ale wbijanie GM na wojny ze swoją własną gildia to już przesada.Koleś wczoraj pisał 15 minut na szepcie o 105lv a 3 GM stoi w m1.No sorrka ale rekrutowałeś chyba jak leci .

Opublikowano

moze to wina jakis klientow ktore moze zrypane macie ja tez mialem wszystko normalnie

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...