Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi banami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, jak to jest z tymi banami? Na ile jest ban za botowanie? Jak uzywam hackow, które mi pomagają bezpośrednio w grze(jak opk, no fog czy inne) czyli tych na których wszyscy sie denerwują a jak używam dinnarbota do nabijania kasy to czy jest jakaś różnica? Słyszałem, że teraz każdy hack to ban forever albo, że dinnarbot jest tylko ban na miesiąc i teraz nie wiem .Dla mnie osobiście bot a hack to jest mała różnica więc chciałbym to wiedzieć ;p

Opublikowano

eh.. Powtórzę się :D

Podobno jest tak :

AFK- BAN 15 DNI - DLVL

MASTER ROOM - DLVL - BAN

OPKER - BAN

BOT - Dokładnie nie wiem tutaj może koledzy się wypowiedzą ;)

Poza tym jak masz hacka, np. no fog to bana nie dostaniesz ;x Bo inni nie widzą tego, że masz włączoną te opcję

1313652013-U173186.png

Opublikowano

dzięki :P same hacki mnie nei interesują tylko dinnarbot ;p niby to jest hack ale taki nei hack ;p chcialem sobie tylko pare dni pocisnąć na dinary ;p

Opublikowano (edytowane)

Za dinar bota BAN 4EVER!!! Wiem bo sam dostałem. Pisałem do nich itp. bo tez myślałem ze na jakis czas ale nic z tego

@ale jest małe prawdopodobieństwo ze Ci bota wykryją

@ aha używaj tylko tych bardziej znanych botów np. od sirosix'a. Bo ja użyłem jakiegoś syfa i maiłem po koncie. A miałem tam premke gold i peeeełno broni

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
Opublikowano

Tak jak kolega #up ban jest na zawsze bo tez dostalem tylko wlasnie na siroxie Oo

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

nieważne jakiego bota używasz - złapią zbanują ! Oczywiście są lepsze i gorsze boty ale o tym już chyba nie trzeba pisać.

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Za używanie botów jest ban stały. Przekonałem się o tym na własnej skórze.

Niby bot był niewykrywalny, blokował logi i wywalał z rooma jak gm wejdzie, a i tak ban poleciał.

Opublikowano

ja ustawiam bota (sirosixa 3.0) tylko jak idę do szkoły (bo w nocy jak ustawiłem to gm wszedł i ban

już od jakiegoś tygodnia ustawiam sobie bota na szkołe i po szkole kupuje itemy

lecz dla mnie używanie hacków to żenada co mi da że sobie poczituje jak ktoś mnie nagra i ban

kiedyś używałem hacków sam się przyznaję ale wystarczyła chwila wieczorem na zombie opk i po famasie gold i innych itemach

teraz licze na mojego skila i nic więcej mi nie przeszkadza że w jednej rundzie pójdzie mi lepiej a w 2 gorzej ratio 0.90 to nie taka tragedia a czerpie przyjemność z gry i nie psuje gry innym

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Up. dokladnie! są ludzie którzy nie mają kasy na wydawanie na g1 czy premki i sobie muszą jakoś radzić :] a uzywanie cheatow na dłuższą "mete" jest nie opłacalne. po 1 psują gre innym po 2 po jakimś czasie wr kompletnie się nudzi, a po 3 gracz przez to pokazuje ze jest slaby i musi korzystać z cheatow bo nie daje rady. ja tak samo robilem ale teraz polegam wyłącznie na swoim doświadczeniu i nie potrzeba mi cheatow. aha po pewnym czasie używania hackow stajemy się gorsi bo z hackami wszystko jest latwe^^

aha ten pkt.3 nie jest do końca prawda bo teraz jest coraz więcej pro lvl używających nielegalne programy

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...