Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevrasT [PL] [DEDYK]

WoJjTeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze? Myślałem że to będzie fajny serwer, po zapowiedzi i Twoich filmach wyglądał super. Ale teraz jak patrzę na to to same nudy. Handlarze to już zupełna porażka. Ulepszacze? Dajcie spokój. Niepotrzebnie czekałem tyle czasu na serwer. Dno, nie zagram ;/

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

@up ja tam samo na YT fajnie wszytko wyglondalo a tu dupa handlarze jak na pl podobne ulepszace ....

jest moze jakas zapowiedz tego ColdWest?

Opublikowano

320 osób przegląda temat fajnie fajnie lecz szkoda ja dopiero wbije w czwartek piątek.. bo karta grafy sie zjarała..

Opublikowano

Szczerze? Myślałem że to będzie fajny serwer, po zapowiedzi i Twoich filmach wyglądał super. Ale teraz jak patrzę na to to same nudy. Handlarze to już zupełna porażka. Ulepszacze? Dajcie spokój. Niepotrzebnie czekałem tyle czasu na serwer. Dno, nie zagram ;/

ja tak samo , tylko ze wzgledu na gm"ow i is //

dno.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Serwer wygląda naprawdę dobrze, może poza tym błędem przy starcie.

Moim zdaniem, żeby ocenić serwer obiektywnie trzeba pograć kilka dni, a nie wbijając 15 lv.

Najwięcej atrakcji przygotowanych jest na late game dlatego pograjmy i dopiero oceniajmy.

Pierwsze wrażenie może być mylne...

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

widze ze 315 osób będzie zacięcie walczyc o topke ;/ ? kurcze grają po to żeby być w topce a nie po to żeby grać z friends 4fun ;/

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

dla tych co nie grali i czytają, to serwerek jest bardzo fajny,mnóstwo ma misji ukrytych o czym lamerzy-spamerzy z tego tematu nie maja pojęcia, nie zrażajcie się...troszkę przegieli z tym, że tylko wojtek może wł świat, ale myślę, że to poprawią jutro, jak to Zuy napisał-zmienią organizację....

co do Isu to 1 komentarz-mam nadzieję, że te wierzchowce można zdobyć w grze

pozdrawiam- dobranoc

Opublikowano

dla tych co nie grali i czytają, to serwerek jest bardzo fajny,mnóstwo ma misji ukrytych o czym lamerzy-spamerzy z tego tematu nie maja pojęcia, nie zrażajcie się...troszkę przegieli z tym, że tylko wojtek może wł świat, ale myślę, że to poprawią jutro, jak to Zuy napisał-zmienią organizację....

co do Isu to 1 komentarz-mam nadzieję, że te wierzchowce można zdobyć w grze

pozdrawiam- dobranoc

to jest teraz dno na YT fajnie wszystko wyglondalo fajnie efekty a tu dupa jakies handlarze jak na pl prawie raty troche zjarane i ulepszace!

Opublikowano

ehhh tak to jest jak 13 latkowie "serwer robią"

sam więcej latek nie masz..

po 2 administracja nie ma tyle latek na ile ich szacujesz..

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

To tak:

- Brak patcha na stronie głównej w pierwszym poście, dałem półtorej godziny i czas minął.

- brak jakiś newsów od strony teamu, brak zainteresowania.

- robi się ogromny spam

- nie robi się reklamy przez startem serwera

- jak jutro rusza to jutro ma być reklama

'

Dziękuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...