Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevrasT [PL] [DEDYK]

WoJjTeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do IS'u to czy te wszystykie wierzchowce ktore daja rozne bonusy da sie zdobyc w grze? Bo jak nie to uwazam ze to troche nie sprawiedliwe.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma 6/7 i nie będzie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

To mogli by chociaż napisać co robią lub coś.

z pewnością nie mają na to czasu ....

poczekaj cierpliwie...

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

No właśnie Audrey dobre stwierdzenie. Zresztą koniec tematu. Nolifiki poczekaja do powiedzmy 24 na serwer a tymczasem normalnie mający życie ludzie pójdą spać.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Serwer będzie jutro.

Wojtek nie może siedzieć w nocy a tylko on ma pasy do dedyka - to takie zabezpieczenie aby nie było żadnych ekscesów. Jutro wszystkim się zajmiemy jak dostanę passy.

PUKI CO PROSZĘ NIE ZAMAWIAĆ MONET W IS ZA SMS! LOGI CO PRAWDA SĄ, ALE SAMA OPCJA NIE DZIAŁA Z POWODU AWARII PLIKÓW. JUTRO WSZYSTKO ZOSTANIE NAPRAWIONE.

Pozdrawiam, ZuyPan

Mój prawdziwy nick tu ZuyPan

sygna22t.png

NevrasT Team - webmaster

Opublikowano

No i koniec gadki. Pozdrowienia i do jutra.

Opublikowano

Serwer będzie jutro.

Wojtek nie może siedzieć w nocy a tylko on ma pasy do dedyka - to takie zabezpieczenie aby nie było żadnych ekscesów. Jutro wszystkim się zajmiemy jak dostanę passy.

PUKI CO PROSZĘ NIE ZAMAWIAĆ MONET W IS ZA SMS! LOGI CO PRAWDA SĄ, ALE SAMA OPCJA NIE DZIAŁA Z POWODU AWARII PLIKÓW. JUTRO WSZYSTKO ZOSTANIE NAPRAWIONE.

Pozdrawiam, ZuyPan

To ile wojtek ma lat 12 ? ;x

banner5.gif

Opublikowano

Ludzie wy do ch*** walca nie macie co robic tylko spamowac? , idzcie sie przygotowac do szkoly czy cus.. a nie napier*** bezsensowne posty ...

Szkoda ze serw jest dluzej off niz byl On , ale cóż moze cos robia , albo sa ataki , czekajcie cierpliwie ... , bo watpie zeby sie zakonczylo na tych 15min gry ...

71284829296876461839.jpg

YouTube =) Subscribe

Daj + ^_^ Nie badz żyd ;d

Opublikowano

tenma napisał ze serwer jutro będzie on wojtek nie może siedzieć do nocy i coś się im zjebało wiec dopiero jutro on ;/

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

No to skoro ten serwer będzie włączony tak piąte przez dziesiąte to ja za niego podziękuję ;/ Jutro włączą o 10 rano wyłączą o 14 włączą znowu o 20 i wyłączą o 22 ;/

Opublikowano

Jutro ja i wojtek wstajemy o 6 rano. Tak to już jest, że nie każdy może siedzieć w nocy na kompie. No, ale skoro jutro o 6 wstajemy to może damy radę to naprawić.

Myślę, że po tej "akcji" wszystko się zmieni w organizacji.

Swoją drogą moje "puki" przejdzie do legendy...

Mój prawdziwy nick tu ZuyPan

sygna22t.png

NevrasT Team - webmaster

Opublikowano

serwer spoko ale...gmowie to dzieci ? macie j.polski w szkole? wszystko pod is...mysle ze dzisiejszym incydentem stracicie bardzo BARDZO wielu graczy... coz...serwer zapowiadal sie super a okazalo sie ze zrobily go dzieciaki pod hajs a gdy logi padly to nie naprawia bo musza juz spac...zero

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...