Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tiveria

damiano18855

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up racja , po wbiciu takiego lv tylko dt , pvp , exp , ale weszły nowe misje więc troche lepiej ,

Takie info ze strony glowniej i www.facebook.pl , od 16 do 22 będzie 50% większy exp !

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Serwer jest fajny ale gdy wbijesz 80 lv i zrobisz eq to potem

tylko exp/pvp nic innego nudne to jest jak *** Już tam nie

gram ale polecam jak najbardziej, o wiele wolałem triadicę

choć miała więcej bugów, lecz grało się tam by coś osiągnąć tutaj już nuda ;/

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

No ale większość z was nie osiągneła tego 80+ a się wypowiada. Jak możecie wiedzieć że serwer jest denny ?

A do panów kilka x UP.

Serwer nie jest na tydzień, bo w tyle czasu wbijesz może ok. 50 lvl.

Opublikowano

Up co ty gadasz ze w tydzien 50 lv.Spokojnie mozna w 1 dzien wbic 50 lv expiac przez caly czas.Wiec prosze Cie nie gadaj takich glupot ;]

Opublikowano
No ale większość z was nie osiągneła tego 80+ a się wypowiada. Jak możecie wiedzieć że serwer jest denny ?

A do panów kilka x UP.

Przepraszam bardzo, miałem wojownika 82 lv mental i wp 73 lvl, gdzieś mam ss jeszcze

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Pasjonat
Opublikowano

na serwie miałem BM 93 LVL i dalej mam wojownika 84 lvl ale bez eq niestety. Tak jak ktoś powiedział po 90 lvl nie ma już co robić tylko DT, PVP, Exp i rzadko wojny... moze jest teraz inaczej 2 miesiące już nie grałem.

Opublikowano

A do panów kilka x UP.

A to ciekawe : d Bo ja w 3k minut wbilem 86lvl mialem full eq +9 : d Serwer jest trudny dla ludzi ktorzy sa nieudacznikami bo kazda osoba ktora chce grac to osiagnie to co chce a jak ktos stoi w m1 i wali texty '' ee podexpisz ee dasz cos '' to wiadomo ze takie zwierzecie skazane jest z gory na porazke. Ostatnio mialem nwet przypadek gdzie typ do mnie pisz '' ej jak dam ci suba na youtube to podexpisz ? '' Neosy sa wszedzie ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem i serwer jest OK , lecz po jakimś czasie zrezygnowałem z niego .

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Serwer mial swoje dobre chwile jak startowal, pamietam gdy srednio codzennie bylo Online 700-800 i gralo sie super, a teraz bardzo malo osob gra z tego co wiem i narzekają na Team.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po wbiciu lvla, gra monotonna , po prostu mogli by dać resa i żeby wszystko było od nowa lvle, biolog itp ;] ( to tylko moje skromne zdanie ).

Opublikowano

po wbiciu lvla, gra monotonna , po prostu mogli by dać resa i żeby wszystko było od nowa lvle, biolog itp ;] ( to tylko moje skromne zdanie ).

a za 6 miesiecy bedzie znowu to samo...to jest priv a nie pl ze bedziesz wbijal max lvl w kilkanascie miesiecy.

ale powstaje cos na wzor tiverii( moim zdaniem...) taredia czy cos takeigo.

Opublikowano

ja tam mialem healera 81,wp79,body86,mental81,buffek74,ale jakos znalazlem innego serwa i o Tiverii zapomnialem,ale znow tam powracam tylko ze daggerem.

a co do serwa to jest fajny,moze i rzadko sa eventy ale za to dt jest dobrze zrobione,jak sie serw zepsuje to odrazu go naprawiaja,juz nie raz byly ataki ddos i dali sobie chlopacy rade,a niektórym to by serw juz pad.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz byle mental wbije sobie 70, weźmie buffka i robi spokojnie DT. Max dwa dni i ma eq +9 a potem to już nie ma czego do zdobycia... tylko żmudny exp i exp, wtedy gra staje się nudna

j8d8.png

Opublikowano

Serwer jest jednym z najlepszych o ile nie najlepszym na jakim grałem. Co prawda dużym minusem serwera jest brak misji na +80 lvl oprócz biologa który jest aż do 105 lvl ;d. Ogarnięty team, niby serwer jest hardem ale wystarczy odrobina chęci i w niedługim czasie można wbić +80lvl. Dodatkowo Tiveria jako jedyny serwer NA ŚWIECIE posiada specjalną mapkę zwaną areną walk w której każdy bije się z każdym co jest dużą frajdą, oczywiście jest ranking areny walk itp. Wszelakie usterki serwera są naprawiane w bardzo krótkim czasie. Podsumowując gorąco polecam serwer!

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

ja wylapalem perma za switchera;p 98 dagger po notach, 103 healer, 101 wp itd... ;d

2mfylg6.png

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry i stabilny ! Dobrze się gra, w miarę normalni ludzie grają, także jest z kim się pośmiać i rozkur*iać innych ; -) Polecam serwer.

Opublikowano

Serwer do nakurwiania przez długi czas , jak ktoś wspomniał bez biologa ani rusz ;p ( przykładowo z full biologiem na 75 lvlu z buffem lub bez można na lajcie ciągnąć tłumy szponów ^^ )

2dhsfhw.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...