Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tiveria

damiano18855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od miesiąca albo i dłużej szukałem sobie serwera. Wchodziłem i wychodziłem po max 2h, jedynie Tuor mnie przyciągnął, ale padł. Teraz od 3 dni gram na Tiverii i jest najlepszy serwer jeśli chodzi o zabezpieczenia. Wcześniej grałem rok temu i trochę się zmieniło. Np. teraz nie ma wgl. fb, idzie się na rybkach trochę zarobić na początku. Jakby admini się trochę bardziej interesowali serwerem to sądzę, że było by więcej graczy. Napisałem apelację o odbanowanie i czekam już te 3 dni bez skutku, na Skype Greg jak jest to nie odpisuje.. Lipa z administracją

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od miesiąca albo i dłużej szukałem sobie serwera. Wchodziłem i wychodziłem po max 2h, jedynie Tuor mnie przyciągnął, ale padł. Teraz od 3 dni gram na Tiverii i jest najlepszy serwer jeśli chodzi o zabezpieczenia. Wcześniej grałem rok temu i trochę się zmieniło. Np. teraz nie ma wgl. fb, idzie się na rybkach trochę zarobić na początku. Jakby admini się trochę bardziej interesowali serwerem to sądzę, że było by więcej graczy. Napisałem apelację o odbanowanie i czekam już te 3 dni bez skutku, na Skype Greg jak jest to nie odpisuje.. Lipa z administracją

Administracja to tam raz na ruski rok wchodzi, wbiłem dwoma postaciami 102 i 92 lv i mi się już grać odechciało. (W moim przypadku to niecały miesiąc.) Naprawdę szybko się nudzi, od roku żadnych nowości - ostatnią była nowa mapa i na tym zaprzestane.

astiumsign.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...