Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na PSP

qoPo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś znalazłem całkiem przypadkiem Miencrafta na PSP !

Sprawdziłem działa co prawda ma toche niedopracowań ale najważniejsze jest to że zrobił go POLAK !

Sterowanie w grze:
Analog - chodzenie
Kwadrat,Kółko,Trójkąt oraz X - obracanie się
Select - skok
Lewo,Prawo - zmiana klocka
Prawy trigger - dodanie klocka
Lewy trigger - osunięcie klocka
Start - menu

Filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=qtmPlQWpq4A

http://www.youtube.com/watch?v=qtmPlQWpq4A

Pobierz

http://hotfile.com/dl/117479185/a53a8f5/Lamecraft_craftsite.zip.html

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dc1f6653a6b2616249f724d98407f5018a5c2c8fca188cd192d471eb295a1e7c-1306051889

Reszte info

Pewien gracz Minecraft pragną grać w swoją ulubioną grę wszędzie. Postanowił nie czekać na Mojang, więc sam napisał grę. A jako, że był posiadaczem PSP, napisał ją właśnie na tą platformę. Warto powiedzieć, że tym graczem jest polak!

Opublikowano

Znalazłeś na yt czy na craft site ? :P Bo na craft site też bylo o nim ;) Leci + za wstawke ;d

i to lame craft a nie mine craft ;d

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Szkoda że classic. Trudno w patapony pogram :(.

Opublikowano

Wstawiłem wam pobieracie gracie a jakiś noob mnie i zminusował -,-

Opublikowano

PSP nie musi być przerobione wiem na 100% sam sprawdziłem :)

Opublikowano
PSP nie musi być przerobione wiem na 100% sam sprawdziłem :)

PSP musi być przerobione, ponieważ to jest Hombrew, a hombrewy odpalają się TYLKO na przerobionym PSP lub ChickHenie :)

Pozdrawiam.

@DOWN

Zajmuje się tak pobocznie przerabianiem PSP hombrew i hardware i wiem co mówie mój drogi, przerabiałem już nie jedno psp, juz nawet te nowe GO.

Aplikacje oraz Gry hombrew NIE odpalą na nie przerobionym psp, jak odpalisz dam ci piątkę :P

i nie spamuj proszę :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

PSP musi być przerobione, ponieważ to jest Hombrew, a hombrewy odpalają się TYLKO na przerobionym PSP lub ChickHenie :)

Pozdrawiam.

Czyt opis filmu...

Opublikowano

no kurde, w końcu sobie zagram w wolnym czasie jak będę gdzieś na psp w Mc, dzięki :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Pozdrawiam.

@DOWN

Zajmuje się tak pobocznie przerabianiem PSP hombrew i hardware i wiem co mówie mój drogi, przerabiałem już nie jedno psp, juz nawet te nowe GO.

Aplikacje oraz Gry hombrew NIE odpalą na nie przerobionym psp, jak odpalisz dam ci piątkę :P

Mam PSP zakupione w Empiku nie jest przerobione i działa normalnie :)

Pozdro dla ciebie ;/

PS.Czytaj opis filmu on też wie co pisze :)

Opublikowano

A mój był pierwszy w dziale Minecraft

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam.

@DOWN

Ahahahhaha ależ się obśmiałem. Napie ty lepiej siedź w MC na Kompa i nie tykaj naszego PSP. Człowieku przerobiłeś 1 osobie i czekasz na oskara. Słyszałeś o czymś takim jak podpisane gry lub HB. Jeszcze jak był 6.37 ludzie podpisywali HB i GRY żeby działały na OFW. Więc ty nie spamuj. Jak mi USB w psp będzie dzaiałać odpale na ofw i dasz mi piątkę. Aplikacje I HB to to samo. Jeśli już to gry pluginy i hb. Siedzę w psp od 07r. Więc pliz "Shout jor morda" (sry za wyrażenie :P)

Opublikowano

Czemu u mnie na nie przerobionym PSP pojawia się : "This game cannot be started. The data is corrupted"? Folder z paczki wrzucam do \PSP\GAME.

21278_03_06_11_2_06_12_0.png

SEBBO14

Naciśnij

add.png

Opublikowano

Właśnie do GAME wrzucam folder Lamecraft_craftsite, w którym jest EBOOT.PBP.

SEBBO14

Naciśnij

add.png

Opublikowano

To spróbuj pobrać jeszcze raz może uszkodzone. Jak nie pomoże przywróć ustawienia domyślne i wyłącz konsolę. Spróbuj też na czystej karcie

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś i nadal to samo :( Dodam, że mam najnowszy soft i normalnie wyświetla mi się LameCraft, ale potem jest The data is corrupted.

SEBBO14

Naciśnij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...