Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łowisko sprawdzone

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie rozumiem z tego opisu jak ten skrypt zrobic dajcie jakąś polską instrukcje !!!!!!

//TDK2

Zachowaj trochę kultury.

Opublikowano

masz po twojemu napisane myślę że zrozumiesz :

iNsTrUkCjA EdYcJi -sKrYpT FfKlEjAmY Do sCiTe sCrIpT EdItOr -eDyCjA 18 lInIjKi oDpOfFiAdA Za cZaS MiędZy sPaCjAmI JeślI UcIeKa fF LeFfO ZmNiEjSh a fF PrAfFo zFfIęKsH -EdYcJa 22 LiNiJkI OdPoFfIaDa zA CzAs fFcIśNięcIa sPaCjI JeślI UcIeKa fF LeFfO ZfFiękSh a fF PrAfFo zMnIeJsH -By aMpLiTuDa bYłA MnIeJsHa oBiE LiNiJkI MożnA ZmNiEjShAć jEśLi cHcEcIe fFiękShA To zFfIęKsHać -PaMiętAj żE To jEsT BoT Na mój pC TfFóJ Może sIę różNić FfIęC UsTaFfIaJ CzAsY Na fFłAsNe pOtRzEbY JaK CzEgOś bRaQjE PiShCiE Ff pOsTaCh / gG :*:*:*:* :D :F ^^

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Nic nie rozumiem z tego opisu jak ten skrypt zrobic dajcie jakąś polską instrukcje !!!!!!

\

Jak "cenzura" robisz bota to wszystko w nim ma być anie jakieś my mamy "cenzura" pliki zmieniać jak ty robisz bota to "cenzura" zrob aby działal a nie jakies skrypty "cenzura" mamy robic !!!!!!! i odrazu -

Jak by była to moja strona to już byś wyłapał za takie coś bana albo chociaż warna. KURPIQ chciał dobrze a ty jedziesz po nim jak po ******. Jakiego potrafił takiego napisał. Jak ci się nie podoba to sam napisz, zobaczymy co zdziałasz

Opublikowano

Lol, u mnie jest tak, że klikam F1 (pierwszy post skrypt) i od razu zarzuca i ciągnie (lol?) a jak ryba będzie brała to "Ryba się zerwała!" od razu ;/.

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Dziękuje za 6 leveli z 9 na 15 :D plus 30 000 w jedną noc :D o dziwo nic ze sprzętu się nie zepsuło i jestem w niebo wzięty ,jeszcze raz dziękuję za super bota . :D

Opublikowano

Wy tez tak macie jak macie wedke na splawik i wam ciagnie ciagle? a jak wezmie ryba to ciagle ja zrywa i pasek idzie na sam konic po prawej stronie a nie wiem jak ustawic zeby byl na srodku ciagle. a skopiowalem te 2 scripty i to samo dalej. moze ktos podac ten co nie zrywa ciagle ryby?

No tak wlasnie mam ;/

ustawiam sobie 22 linijke na np 88 ale cały czas sie zrywa i pisze : "Ryba zjadła przynęte" ;/

Pomoże ktoś? Plz kurpik pisalem z tobą na GG ale nie odpisujesz ;/

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

link do au3 au3

co do tego że zrywa to już zależy od tego jak bierze ryba ja teraz wbiłem (znowu) od 6 do 10 lvl i zarobiłem 7k ponad bo coś błędy z gra są.

Uwaga potrzebna pomoc (proste) :

potrzebuje żeby ktoś mi napisał co ten bot powinien robić w krokach oraz co ma być ustawiane (dalej skrypt bez gui będzie)

kto może niech pisze pomysły narazie myślę nad

-szuka czy spławik pod woda

-jeśli nie to szuka dalej

-jeśli tak to robi spacje

-szuka czy jakieś okno się otwarło

-jak tak klika esc

tyle narazie

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Weź daj pole do wpisywania tych wartości. Oczywiście chodzi o GUI. Skompiluj do exe i będzie git ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

ja na gui kompletnie się nie znam jeśli ktośby był chętny się tym zająć to niech na gg się odezwie

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

proszę o wyczyszczenie tematu z wszystkich postów (zostawić tylko post główny) oraz zmienić nazwę na [boT łowisko] Pijaczek 0,2 by kurpiq

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

jaki czas podawać oraz czy skrypt działa na spining ?

jak na razie przetestowałem na spławiku i nie podcina ryby gdy bierze....

czas podałem 100 - 110

Opublikowano

nie pisać w tym temacie już tutaj nie będę zaglądać założyłem temat do bota

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

@up

Jeżeli chcesz by temat został zamknięty to zraportuj a mod/gm/admin wejdzie i zamknie na pewno ;)

Raport z prośbą zamknięcia tematu.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...