Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Wasza twórczość w Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten temat, abyście podzielili się waszym twórczościami na temat Combat Arms

galeriaq.png

janakrzesle.jpg

combatarms46l.jpg

combatarms01p.jpg

combatarms00sw.jpg

bazarb.jpg

m32ed.jpg

combatarms00m.jpg

combatarms04es.jpg

hahadl.jpg

combatarms01ze.jpg

Gramy sobie klanówkę, a tutaj gracz z przeciwnego teamu gra u nas, zabiją naszych przeciwników.

combatarms03oq.jpg

combatarms63s.jpg

combatarms_144cae.jpg

66w31ap4ta2way1rd613.jpg

combatarms01ru.jpg

20204955n.png

95115607.jpg

baa.jpg

combatarms05ea.jpg

combatarms19g.jpg

beztytulua0fd.jpg

Bardzo bym prosił, aby każde wasze zdjęcia były podpisane, żeby nie doszło do tak zwanego "piractwa"

Jeśli ten pomysł wypali, bardzo bym prosił o podpięcie, żeby temat nie był na końcu strony.

Zdjęcia możecie wstawiać nawet z fajnych wybuchów, twórczości z min itp.

Codziennie będę próbował dodawać nowe zdjęcia.

BARDZO PROSZĘ O WSTAWIANIE ZDJĘĆ O ROZDZIELCZOŚCI 800 x 600 !

Pozdrawiam !

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Dobry photo shop , ja jestem za chociaz mamy z czego sie posmiac ...

Anie takie sztywne to subforum ....

Opublikowano

Ładnie, a nawet pięknie :)

Nowa gwiazda się pojawia w dziale.

Jeżeli będzie zainteresowanie podepne :)

//PS.

Nareszcie ktoś kto mi przypomina dawny team :)

Za czasów ludzi takich jak ty ten dział najbardziej się rozwijał cool.gif

Oczywiście nadal są takie wyjątki jak: Zav, GalactiX czy Omek (oraz kilka innych osób - nie chce się rozpisywać), ale jest nas niestety o wiele mniej niż kiedyś.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Hahah dopiero to zobaczyłem :D

Niezła ta przeróbka :D

Mnie się podoba .

W końcu coś się tutaj dzieje.

Prawdę mówisz Enzilu.

Kiedyś na prawdę coś się działo .

Teraz pustka i cisza.

Miejmy nadzieję iż odżyjemy

9368_gold.png

Opublikowano
W końcu coś się tutaj dzieje.

Prawdę mówisz Enzilu.

Kiedyś na prawdę coś się działo .

Teraz pustka i cisza.

Miejmy nadzieję iż odżyjemy

Miejmy nadzieję... Spróbujemy jakoś to odnowić. ;)

@Topic

Zachęcam też innych user'owiczów tego forum !

Opublikowano

Piecu bedzie dorzucał tez moje zdjęcia w jego głównym poście.

edit: 20/05/11

dzisiaj pojawi sie nowe. czy smieszne? sami ocenicie :P

Opublikowano

"Wrrr", bardzo bym cię prosił, abyś mógł zmienić rozmiar zdjęcia na 800x600 oraz o podpisanie !

Opublikowano

Podpinam :)

Chciałbym, żebyś w 1 poście wrzucał prace wszystkich użytkowników. Najlepiej z podpisem od kogo.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Chciałbym, żebyś w 1 poście wrzucał prace wszystkich użytkowników. Najlepiej z podpisem od kogo.

Spoko, jutro dojdą nowe zdjęcia wraz z zdjęciem Wrrr

Opublikowano
Właściwie najlepsza osoba na kidmoderatora w tej chwili.

50 postów, na forum nie cały miesiąc, dziwne tematy (dla mnie debilne f.ex. ten...) ale co tam dajmy mu od razu modka.

@topic.

do kitu... gdyby te fotki były zrobione np. w trakcie gry, przypadkowo, np. zabiłeś kogoś i spadł w dziwne miejsce, to ok, ale nie takie "układane"

po co go podpinać, nie mam pojęcia, nie jest to żaden ważny temat, a w tematach podpiętych powinny przecież takie być...

Opublikowano

50 postów, na forum nie cały miesiąc, dziwne tematy (dla mnie debilne f.ex. ten...) ale co tam dajmy mu od razu modka.

@topic.

do kitu... gdyby te fotki były zrobione np. w trakcie gry, przypadkowo, np. zabiłeś kogoś i spadł w dziwne miejsce, to ok, ale nie takie "układane"

po co go podpinać, nie mam pojęcia, nie jest to żaden ważny temat, a w tematach podpiętych powinny przecież takie być...

ehhh zazdrość czlowieka nie zna granic. Ile masz lat? wolisz smęcić i zanudzać forum? prosze bardzo.

Opublikowano

@topic.

Hmm... Przyszedłeś tutaj krytykować? Czy tylko poniżać moje tematy? Po 2 to jest moje 2 konto na tym forum, ponieważ 1 oddałem koledze. Po 3 startuje na Kida ? Nie... więc po co takie teksty ? Po 4 złe tematy ? Mogę wcale nic nie robić i będzie pustka na forum, a tak to chociaż coś się dzieje... Jak tak masz odpisywać na moje tematy to WOGÓLE NIE ODPISUJ !

Opublikowano
ehhh zazdrość czlowieka nie zna granic. Ile masz lat? wolisz smęcić i zanudzać forum? prosze bardzo.

hah, czego mam mu niby zazdrościć ? gdybym sam chciał mieć tutaj moda, starczyło by zrobić nowe konto ;) w niecałe pół roku "zapieprzania" sam miałem GM'a na mpc, więc nie pitol mi nic o zazdrości.

btw. mam 18 lat, jak pisze w moim profilu...

Przyszedłeś tutaj krytykować?

brawo, zgadłeś.

Czy tylko poniżać moje tematy?

tutaj także trafiłeś.

Po 2 to jest moje 2 konto na tym forum, ponieważ 1 oddałem koledze.

wiesz... ja to bym zjadł batona. (nie wiem jak mam na to w ogóle odpowiedzieć

Po 3 startuje na Kida ?

tylko odpowiedziałem exgunnerowi.

Nie... więc po co takie teksty ?

dla picu.

Po 4 złe tematy ?

nie no bardzo dobre, wręcz smaczne.

Mogę wcale nic nie robić i będzie pustka na forum

chcesz rób, nie to nie, czcić Cię za to na 100% nie będę.

Jak tak masz odpisywać na moje tematy to WOGÓLE NIE ODPISUJ !

Wybacz, ale jestem wolnym człowiekiem, żyję w wolnym kraju, w którym panuje wolność słowa. Będę pisał gdzie chce, jak chce i kiedy chcę, i NIKT absolutnie nikt nie może mi mówić co mam robić, albo czego mam nie robić.

@btw. sorry za ten offtop, warna przyjmę na klatę.

@down.

Od rodziców się odjeb, właśnie takie gadanie wskazuje nie na mój poziom, lecz na Twój, gadki "Twój stary" "Twoja stara" i inne gówna tego typu są oznaką niedorozwoju psychicznego. Więc nie pierdol mi że ja nie dorosłem.

co do Wolności słowa, mogą mi jedynie zablokować konto, a ja dalej mogę je robić ile chce i kiedy chcę. więc "Wykurwiaj"

Opublikowano

Wybacz, ale jestem wolnym człowiekiem, żyję w wolnym kraju, w którym panuje wolność słowa. Będę pisał gdzie chce, jak chce i kiedy chcę, i NIKT absolutnie nikt nie może mi mówić co mam robić, albo czego mam nie robić.

hah tu sie nie zgodze w kazdej chwili modek moze ci zabronic tutaj wszystkiego i wolnosc slowa itp nic ci tu nie pomoga takze skoncz spamowac nie na temat. Tu nie masz wyrazac swojej opini. Naucz sie czytac i wgl dorosni bo ja ci daje 13 lat. Nie dojrzales chyba do wieku 18 lat. Pozdro dla rodzicow bo to moze byc wina wychowania.

Opublikowano

Jak nie przestaniecie to na warnach się nie skończy.

Gdybyś siedział na mpc nieco dłużej to byś wiedział kim jest Leny i na pewno tak byś nie pisał.

@Leny

Fajny temat, zostaw ;)

Takie rozmowy to na PW/GG.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Hahaha pozdro dla was Lenart 13 lat haha,widać że jesteście nowi...

Temat się nie przyda nikomu,ale można urozmaicić forum:)

Suchy nie komentuj jak nie wiesz;;) Pozdro dla cb..;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...