Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraft by SonyMC

sonymcs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Jeżeli masz 20 klatek to nie nagrywaj...

Opublikowano

Popraw ilość FPS i nagrywaj na pełnym ekranie żeby nie było tych pasków

Pozdrawiam

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

Kolejny, grrr :angry:

Chłopie ile muszą moje biedne uszy wysłuchiwać! Dlaczego tak mnie męczysz! Czy nie uważacie że mamy już dość Let's Playów z Minecrafta o tym samym? Co robicie? "Teraz pościnamy drewno, a z niego wybudujemy dom. Teraz zrobimy to, później tamto, a później pokaże wam to." Czy nie uważacie, że YT-owi przydała by się odrobina czegoś innego, nowego? Filmik może być, tylko te czarne paski :O

Szczerze? Jak bym mógł wywalił bym i wprowadził zakaz takich takich Let's Playów. No ale gdyby mnie coś zaskoczyło, gdybym zobaczył coś nowego, interesującego, to kto wie? A dzisiaj? 1000 idiotycznych Let's Playów z Minecrafta, w których wszystko jest takie same. Czynności takie same i ogólnie Nuuuudddaaa przez duże "N".

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Kolejny, grrr :angry:

Chłopie ile muszą moje biedne uszy wysłuchiwać! Dlaczego tak mnie męczysz! Czy nie uważacie że mamy już dość Let's Playów z Minecrafta o tym samym? Co robicie? "Teraz pościnamy drewno, a z niego wybudujemy dom. Teraz zrobimy to, później tamto, a później pokaże wam to." Czy nie uważacie, że YT-owi przydała by się odrobina czegoś innego, nowego? Filmik może być, tylko te czarne paski :O

Szczerze? Jak bym mógł wywalił bym i wprowadził zakaz takich takich Let's Playów. No ale gdyby mnie coś zaskoczyło, gdybym zobaczył coś nowego, interesującego, to kto wie? A dzisiaj? 1000 idiotycznych Let's Playów z Minecrafta, w których wszystko jest takie same. Czynności takie same i ogólnie Nuuuudddaaa przez duże "N".

Po co oglądasz? -.-

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

@UP

Trzeba obejrzeć , żeby skrytykować -.- Nie wiem czy twój mózg to ogarnie , ale jest taki zawód jak krytyk filmowy , on też ogląda film a później albo go krytykuje albo wręcz przeciwnie o.O

@Top

Hmmm... Let's play taki sobie :P Strasznie przynudzasz... Po 5 minutach ma się ochotę wyłączyć filmik

F7FwxF8.png

Opublikowano

Przynudzasz.. kolejne dziecko kopiujące JJayJoker'a, ktore chce się pochwalić że umie pościnać drewno i zrobić kilof -.-

NU94p9A.gif

Wracam..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet fajnie, chociaż jak już wcześniej wspomniano - trochę nudno ogląda się kolejnego klona klona innego klona bazującego na innym klonie co powoduje znużenie i czasem wręcz oburzenie. Trochę kreatywności by nie zaszkodziło, ale pomijam to :P. Popracuj nad głosem. Twój ton jest zbyt ospały i odczuwam jakbyś robił to na siłę będąc kompletnie znudzonym tym co robisz :D.

Opublikowano

Podoba mi się nawet na 2000 let's play jaki oglądałem ...

Rozjaśnij trochę monitor czy coś bo nic nie widać.

Fajne.

Opublikowano

Brakuje tu jednej rzeczy! Takiej jakby rywalizacji, że jednen chce mieć więcej od drugiego polecam wam zrobić 2 osobne domki i poddać ocenie oglądających.

Daj minusa

90960618714787417500.png

obrazek by thtsn

• 2 tygodnie później...
Gość _Shadowlord
Opublikowano

Ogólnie nuda, brak dynamiki.

Mówisz jakby Ci się nic nie chciało itd.

Reszta ok.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...