Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]World Of Blocks

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajowsko...ale nie mogę wbić do gry. Pisze mi:

Utracono Połączenie
Internal exeception: java.net.SocketTimeoutExeption: Read time out

Niby serwer miał być 24h/7d...

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Serwer totalnie porażka , admin zamiast dać cuby, bo typki lazą i rozwalają to sobie pluingi pisze ciekawe dla kogo jak nikt nie bd gral tam niedlugo. Lagi to ich drugi problem ...

Nie polecam...

Opublikowano

@up

Konto stworzone tylko żeby napisać jaki to super serwer?

Brak działek, brak miast, każdy kradnie gdzie tylko może... rozwala co może... Spawn na środku drogi, gdzie nie ma nawet informacji jakie są zasady na tym serwerze... I nikt nie robi cuboidow? hehe a zapowiedzi były że 2 wielkie miasta, walki toczone między nimi... a okazało się że stoi tylko drewniany mur na oko 40x40... gdzie takie coś stworzyć world editem to jest parę sekund..... I przepraszam tworzyliście serwer od groma czasu, opóźnialiście start a okazało się że na nim nic nie ma:D

Opublikowano

(...)

Brak działek, brak miast, każdy kradnie gdzie tylko może... rozwala co może... Spawn na środku drogi, gdzie nie ma nawet informacji jakie są zasady na tym serwerze... I nikt nie robi cuboidow? hehe a zapowiedzi były że 2 wielkie miasta, walki toczone między nimi... a okazało się że stoi tylko drewniany mur na oko 40x40... gdzie takie coś stworzyć world editem to jest parę sekund..... I przepraszam tworzyliście serwer od groma czasu, opóźnialiście start a okazało się że na nim nic nie ma:D

Chyba Cię pogięło.

Działki ? a po co ? budujesz się gdzie chcesz, ale w obrębie miasta.

Są dwa miasta

/warp Angora

/warp Tridum

Nikt nic nie kradnie, po całej nocce bez cuboida wybili mi tylko 2 okna.

Miejsce spawnu już zmienili.

Informacje już są.

Cuboidy niedługo będą ogarnięte jak otrzymam rangę moderatora.

Będzie zajebiste, serwer się dopiero rozwija, jutro ruszy plugin /jobs , na razie coś nie działa.

Opublikowano

ok:

Po zabiciu mialem spawn w jakims tunelu, bez pochodni i chyba bez wyjscia(przynajmniej nie znalazlem). Po wspisaniu: /spawn przenosi mnie w inne miejsce spawnu, gdzie ktos sobie zbudował wierze wiszącą w powietrzu i żeby z niej zejść trzeba skoczyć...

/warp Tridum nie działa:)

Angora: I widzę że mamy trochę inne pojęcia na temat: miasto... dla mnie mur tylko z jednej strony wioski, i jedna fontanna to nie jest miasto...(PS. miasto w większości bez cuba:P)

Działki ? a po co ? budujesz się gdzie chcesz, ale w obrębie miasta.

hmmm zastanówmy się? żeby nie było chaosu? żeby to wszystko jakoś wyglądało?

Opublikowano

ok:

Po zabiciu mialem spawn w jakims tunelu, bez pochodni i chyba bez wyjscia(przynajmniej nie znalazlem). Po wspisaniu: /spawn przenosi mnie w inne miejsce spawnu, gdzie ktos sobie zbudował wierze wiszącą w powietrzu i żeby z niej zejść trzeba skoczyć...

/warp Tridum nie działa:)

Angora: I widzę że mamy trochę inne pojęcia na temat: miasto... dla mnie mur tylko z jednej strony wioski, i jedna fontanna to nie jest miasto...(PS. miasto w większości bez cuba:P)

hmmm zastanówmy się? żeby nie było chaosu? żeby to wszystko jakoś wyglądało?

A mi przez noc pol domku rozwalili, a pisalem żeby cuba mi dali...

Nie polecam syf , ze szkoda gadac.

Opublikowano

Kszysztofaa stary smile.gifBardzo dobrze powiedziałeś ... Popieram Cię... Przykro mi ale WoB to niewypał rolleyes.gifsad.gif

Opublikowano

Ja Chętnie Zagram Na Serwerze z Mąka ale miały buc dziki wilki i inne a Oskar chyba to rozwalił

reflinki w sygnie

Rekrut
Opublikowano

Zajebiscie sie gralo, zajebisty byłby serwer, gdyby nie administrator który w ogóle nie ogarnia

Mialem dostac moderatora - nie dostalem, pomimo ze Oskar napisal: "dodany'.

a jaka jest ekipa?

Jedynie Hubi ktory dzisiaj odszedl i jakis tam moderator ktory cuboidow nie potrafi dawac.

Reszta od spraw technicznych.

chujowo.

By ogarnął serwer kiedy była afera wielka o cuboidy, a nie się opierdalał dając rangi [Angora] i [Tridum] dla wszystkich mieszkancow.

Oskar ja Ci powiem krótko.

Daj mi adma ja opanuję sytuację .

Tylko błagam nie wcinaj się w pliki serwerowe bo znowu padnie.

Jesli off 4ever, to trudno - pozostanę z opinia, ze nie warto bylo czekac 1,5 miesiaca na serwer.

Opublikowano

Krzysztofa gratuluję pracy:) Z tego co pisałeś to ty wykonałeś swoją pracę bardzo dobrze:D

A dla oskara gratuluje: chwalenia się jak to on wszystko potrafi i wszystko sam robi:)

Opublikowano

Miasta były bo sam je budowałem. Jedno nawet powoli zaczynało funkcjonować(za moją sprawą) ale jak nikt nie chciał zająć się drugim no to kicha. To co widziliście na spawnie to był prototyp jednego z miast jednak potem zbudowałem coś bardziej okazalszego. A i nie dziwcie się że zdążyłem zbudować jedynie dwa zamki i fort drewniany bo byłem dopuszczony do serwa dwa dni od startu.

A jeśli chodzi o administracje to powiem tyle żę ja dałem oskarowi kontakt do kumpla który ogarnia php (www) no ten zrobił to co oskar chciał, a oskar dalej chciał jeszcze więcej rzeczy których zrobienie to jest miesiąc lub więcej a kumpel miał to zrobić w 2 dni bo "sponsor" uciekał. Najpierw się zbiera zgrana ekipe potem wymyśla się dobrą fabułę i zasady gry (jeśli to ma być rp) potem stawia się serwer na mocniejszym kompie(aby wybudować mapę), robi się pliki, robi się forum i www, a na końcu szuka jak to oskar nazwał "sponsora" i się reklamuje serw. Nawet ja który nie robiłem nigdy serw lecz grałem na wielu wiem że trzeba mieć jakiś plan a on to robił wszystko chaotycznie. Co do reszty admów to się nie dziwie że podochodzili.

Takie jest moje zdanie.

ps.

Jeśli serw będzie włączony to nich ktoś zajmie moje miejsce jako burmistrza angory. Bo mimo wszystko żal fajnie zapowiadającej się społeczności.

Opublikowano

Kurwa krzysztofa, nie miałem neta przez kilka dni. Nie wyłączyłem Ci servera, a ni nie ja zmieniłem passy. Mój server też nie działa. Nie wiem co jest grane.

Zbieram +.

Opublikowano

.. Teraz prosił bym o "przepraszam" o demonicala który nazwał mnie kidem gdy powiedziałem że serwer to kicha i nic z niego nie będzie.

Serwer byłby fajny, gdyby to Krzysztofaa bądź ktoś inny, znający się na tym był adminem.

Serwer zrobiony przez 14-15 latka nie może być ogarnięty i sobie radzić ponieważ 14-15 latek myśli inaczej niż chociażby 18 latek.

PS:Sam mam 15, żeby nie było że uważam się za nie wiadomo kogo.

Opublikowano

Jest jakaś szansa, żeby serwer znów działał? Chyba nie warto marnować całej tej pracy?

Opublikowano

Axor ale co tam ma dzialac? jak tam jeszcze nic nie dzialalo i nic nie bylo poukładane?

Opublikowano

Oskar ja przypuszczam że ty myślałeś że na serwie będą same dzieci jak Ty... Ja sam jestem jeszcze dzieckiem i dlatego nie biorę się do takiej roboty...unsure.gifZdaje mi się że zdawało Ci się że wszyscy będą zachwyceni i że uda Ci się wykiwać Kszysztofa i zmienić pasy dla admów...

Pozdrawiam Riotrolleyes.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...