Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]World Of Blocks

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4_14183345550676469625.png

Szukasz rozrywki? Serwera który długo będzie stał? Dobrze trafiłeś! Panuje u nas miła atmosfera, miła obsługa i coś czego nie znajdziecie na innych serwerach

World of Blocks działa na profesjonalnym serwerze dedykowanym, specjalnie dostosowanym pod działanie WoB.

Zapewniamy grę bez lagów, płynną i przyjemną z wieloma graczami!

Parametry serwera:

Procesor: AMD ATHLON X4 QUAD CORE 4x2.3Ghz

RAM: 16 GB DDR3 ECC

Łącze: 100Mbps / 100Mbps gwarantowane!

System: Linux Debian

World of Blocks posiada również własnego klienta, przystosowanego do dobrej i przyjemnej gry, na słabych parametrach komputera.

Informacje nt. WoB

White lista: Wyłączona

Potwory: Włączone

Zwierzęta: Włączone

Piekło: Wyłączone

Ilość slotów: 250

Uptime: 24/7

Administracja:

Oskar - w grze tibiejczyk

Sławo - w grze Slawo

Mąka - w grze Maczka

Serdecznie zapraszamy do gry! Ekipa World of Blocks.

Rejestracja jest prowadzona automatycznie i po zarejestrowaniu się automatycznie możemy grać po pobraniu klienta

http://www.worldofblocks.pl/register

Film:

http://www.youtube.com/watch?v=Fy-sYJUgkR0

Serwer nadal się rozwija. Jutro zostaną dodane frakcje i 2 spawny przy rejestracji będziemy wybierać gdzie chcemy zaczynać i kim chcemy być. Również dla samotników będzie tryb koczowniczy i respić się będziemy losowo na mapie

Pilnie poszukiwany webmaster!

Pozdrawiamy. Team World Of Blocks

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
"Disconnected by Server"

"Aby zagrać, napisz podanie na "www.craftx.pl" w dziale whitelist ?

Co to jest za błąd ?

Opublikowano

EJ żeby grać na tym serwerze trzeba mieć premium?? Jeżeli nie to co to jest ten client i jak go wgrać.

a19e687519dfeca0.png?1329592601017

2ex8xhv.jpg

Opublikowano

Możecie wyjaśnić o co dokładnie chodzi z tym klientem? jak instaluje to pojawia mi się ikonka WoB na pulpicie a gdy ją odpalam pojawia mi się archiwum wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym

Opublikowano

Zostanie nakręcony filmik który pokaże jak zagrać

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dzieję się tak, ponieważ na nasz server da się wbić tylko NA NASZYM CLIENCIE.

www.forum.worldofblocks.net Dział download

Zbieram +.

Opublikowano

No dobra, pograłem troszkę czasu na tym serwerze i powiem, że straciłem tylko swój czas.

Grałem ok. 4h dorobiłem się wspaniałego domku, kilkunastu diamentów w ogóle oh ah. A tu nagle wywaliło z serwera i ciach.

Wbijam i już po moich itemkach, domku i super graniu. Podziękuje wam za grę, myślałem że spoko serwer, kicka i cofa.

Opublikowano

G00D, Twoje itemy zostaną oddane. Stało się tak ponieważ ktoś zbugował jakiś item (Kombinował). I server automatycznie przeszedł w tryb awaryjny. Przepraszam!.

Zbieram +.

Opublikowano

@oskar

Ale zobacz jak mi oddasz to od razu ludzie będą gadać, że oni też chcą. Bo przecież nie tylko ja jestem na serwerze.

A dodam też do tego, że jeden grać na serwerze mówił, że nikomu nikt niczego nie odda.

Opublikowano

Mam pytanie za pomocą czego trzeba odpalić te WoB na pulpicie bo domyślnie u mnie pliki .jar odpalam WinRarem i pojawia mi się archiwum a nie klient

Prosze pomóżcie mi naprawde chce tu zagrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...