Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wywiad z CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jestem ciekawa czy ten bot wyjdzie ... Ja z tą autentycznością jestem 50:50

Opublikowano

No jestem ciekawa czy ten bot wyjdzie ... Ja z tą autentycznością jestem 50:50

Przeciez to jest ten sam CraftyGeek co kiedyś MT2Le próbował robić, ten ktory pisal o wsparciu dla em2 itd.

Opublikowano

Nie, lecz ja widzę kogoś, kto zrobi bot do metina, a Wy nie wiem czemu, jedziecie po nim, jak po łysej kobyle. Więc proszę o nutkę zainteresowania.

A zrobił już że tak mówisz?

Misiekantos253 - my to się chyba pamiętamy jeszcze z czasów czatu Andrzeja?

URL: http://www.gamehacking.pl

Co do tego, że się podszywam... Napisz maila na adres jaki został podany w profilu na getsatisfaction, albo looknij jutro na mmobot.ovh.orh - będzie przekierowanie na gamehacking.pl

Co do osoby, która napisała o tym bocie który opublikowałem pod koniec 2009r. Tak to prawda, nazywał się UTB bot. Storna domowa wtedy to ngbots.com

Fakt jest taki, że nie nastawialiśmy się na zarobek bo to była nasza przejściówka z ko do metina wtedy. Raczej zabawa a nie poważny projekt. Niestety zostałem zbanowany a w momencie kiedy ktoś ogarnął, że ja to ja i bot nie jest keyloggerem ani "fejkiem" było już za późno.

Na MPC pojawił się nawet tut do zakupu bota: http://www.mpcforum.pl/topic/207445-tut-kupno-i-download-chinskiego-farmbota/

Stosunkowo udanej nocy życzę!

Pozdrawiam,

~CraftyGeek.

Patrze za Domene (Hosting) zapłaciłeś

Opublikowano

Nie próbował tylko ukończył wstępnie. Okres matur jest jak wiecie i przyszedł czas na mnie. W piątek ostatnia i mam nadzieję, że już nic mi nie wypadnie. Zachęcam do odwiedzin gamehackingu.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Faktycznie praca jako supporter w kilku projektach to wielki "szpan". Patryk Kwiecien zajmowal sie tylko i wylacznie sprzedaza oraz supportem. Nigdy nie mial dostepu do zrodel bo ma za male jaja, umiejetnosci i nikt mu nie zaufa. Dlaczego tak mowie? Bo nikt pewnie nie wie, ze ten gosc wczesniej probowal sfingowac swoja smierc. Myslisz Viano, ze zapomnimy Twoje wyglupy? Od 20 maja jak miales sie zabrac ostro za portal troche czasu minelo i widac co z tego wyniklo. Ponadto mylisz pojecia bo nie wiesz co faktycznie portal oznacza. Nie ma sie co oszukiwac ale programista i cracker z Ciebie GraftyGeek marny bo nie potrafisz nawet porzadnie zrobic swojej strony, a o reszcie nie wspomne :) Rzucanie slow na wiatr to jedyne co potrafisz. Jest takie dobre powiedzenie, ze nie chwal dnia przed zachodem slonca, A Ty to zrobiles wlasnie tym "wywiadem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...