Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[STAT OFICJALNY] ArtOfHead | Ostatnia 100% Edycja!

Soldier4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o zamknięcie tematu.

A co już będziesz zakładał drugi , czy serwer padł ? ...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A co już będziesz zakładał drugi , czy serwer padł ? ...

Ja tego nie prowadze tylko proszę o zamknięcie bo to nie sever a dziadostwo.

Opublikowano

@Jahahah, mnie reputacja nie obchodzi, i będę pisał to co myślę. Jak Cię interesuje reputacja, to proszę bardzo chwal wszystkich żeby zbierać te "+'iki". Powodzenia

Opublikowano

Zapraszam na Serwer. Tutaj Soldier4, chce wam coś uświadomić, Świat 1 został zresetowany przy błędnym dodawaniu nowych baz MYSQL do kolejnych światów! Już można grać.

PRACE NA SERWERZE ZOSTAŁY W 100% POMYŚLNIE ZAKOŃCZONE! JUŻ NIE BĘDZIE NIGDY ŻADNEJ COFKI! SERWER NADAL 24/7.

Pozdrawiamy, team ArtOfHead!

@UP

Toiman, piszesz w poprzednich że jesteśmy dziećmi, zapraszam na TS3, razem z HeadShotem, dogadamy się.

HeadShot - 19 lat.

Sceptyk/Soldier - 16 lat.

Jeżeli taki wiek jest dla ciebie dzieckiem, to pewnie piszesz tylko dlatego że sam nie posiadasz tylu lat, albo po prostu w domu nie wychowali cię na porządnego Obywatela Polski.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Zapraszam na Serwer. Tutaj Soldier4, chce wam coś uświadomić, Świat 1 został zresetowany przy błędnym dodawaniu nowych baz MYSQL do kolejnych światów! Już można grać.

PRACE NA SERWERZE ZOSTAŁY W 100% POMYŚLNIE ZAKOŃCZONE! JUŻ NIE BĘDZIE NIGDY ŻADNEJ COFKI! SERWER NADAL 24/7.

@UP

Toiman, piszesz w poprzednich że jesteśmy dziećmi, zapraszam na TS3, razem z HeadShotem, dogadamy się.

HeadShot - 19 lat.

Jeżeli taki wiek jest dla ciebie dzieckiem, to pewnie piszesz tylko dlatego że sam nie posiadasz tylu lat, albo po prostu w domu nie wychowali cię na porządnego Obywatela Polski.

haha HeadShot ma 19 lat? a jeszcze tydzień temu miał 17 lat.

Opublikowano

Serwer na średnim poziomie, słabe spolszczenie.

A po za tematem wiem jak zrobić spolszczenie 100 % do plemion :)

wystarczy znać się troszkę na php i układać proste instrukcje warunkowe np:

{if !empty($error)}
<font color="red" size=4>
{if $error == 'Dein Bauernhof ist zu klein.'}
   Za mało wolnych osadników.
{else}
   {$error}
{/if}
</font>
{/if}

Opublikowano

No wiadomo,że trzeba znać troche php,chociaż dla mnie to wszystko jest logiczne.

A i pozdrawiam team,skoro usunęli pierwszy świat przy dodawaniu kolejnych,do tego to trzeba mieć talent!

Toiman ma rację.Zapraszaj go na tego TS'a,ale to nie zmieni faktu,że Wasz cały team nic nie potrafi.

Serwera nie polecam po tych resetach i cofkach uznaję go za niestabilny.

Hosting im wcale nie padał,nawet dedyk nie był ich.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

@UP

Przeciez pisalem to jak juz byla poprzednia Prezka, ze serwer to nie Dedyk tylko No-Hamachi i ze co chwilke beda cofki =)

Opublikowano

@UP

HeadShot - 19 lat.

Tak masz rację nie mam tylu lat, mam 15 :) I nie próbuj mi wmówić swojego wieku 'porządny Obywatelu Polski', bo nie da się ukryć wieku head shota, bo jego postach, rozumiemy się obywatelu ?

Opublikowano

@UP

Smieszny jestes pisales ze serwer juz bedzie dzialac bez problemow, a teraz znow piszesz ze nie bedzie bo nie macie Hostera... Jesli nie umiecie dogadac sie z Nikim to nie wstawiajcie Prezki na forum :)

Opublikowano

aha rozumiem xD Nie martwcie się,właśnie przygotowuje własny serwer plemion.Tłumaczę każdy plik,tak więc spolszczenie będzie w 100%. Za miesiąc,może wcześniej powinien być gotowy :)

Opublikowano

wszystko tłumacze,zobaczymy co z tego wyjdzie,juz 40% przetłumaczone i jest ok.

Domenę mam już wykupioną tak więc myślę,że będzie to dobry serwer.Hostowany na bardzo,bardzo,bardzo dobrym sprzęcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...