Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[STAT OFICJALNY] ArtOfHead | Ostatnia 100% Edycja!

Soldier4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

53769505.png

Najlepszy prywatny serwer plemion.

teamt.png

[GA] HeadShot

[GA] Soldier4

infozi.png

Serwer jest 24/7.

Na serwer można się już logować.

Serwer jest na Hamachi, był już kilka razy na Dedyku, ale niestety problemy z Firmą

dlatego postanowiliśmy zrobić serwer na Hamachi.

Serwer spolszczony w 95%. Cały czas Spolszczamy.

Serwer jest kilka krotnie szybszy niż na Globalnym Serwerze.

(2000x - 20 razy szybszy niż na Plemiona.pl)

t2bkun6o.png

Aby zagrać na ArtOfHead, potrzebujesz program "Hamachi".

Następnie musisz dojść do Pokoju:

ArtOfHead/1

ArtOfHead/2

ArtOfHead/3

ArtOfHead/4

ArtOfHead/5

ArtOfHead/6

ArtOfHead/7

ArtOfHead/8

ArtOfHead/9

ArtOfHead/10

ArtOfHead/11

ArtOfHead/12

ArtOfHead/13

ArtOfHead/14

ArtOfHead/15

ArtOfHead/16

ArtOfHead/17

ArtOfHead/18

ArtOfHead/19

ArtOfHead/20

Bez Hasła!

Potem wystarczy wejść na stronę: http://5.235.199.65/

Opublikowano

Nie za dużo tych reklam ? 3 lub 4 na forum są wiem ,że są reklamy również mojego serwera lecz już zrozumiałem i nie robie a ty co 2 dni masz zamiar robić? Nic nie mam do tego serwa bo sam kiedyś grałem ale ogarnij.

1409sex.png

Opublikowano

Gamus, jesteś sierotą czy nie potrafisz czytać... Tamto to były beta testy przed Oficjalnym Startem. W Treści pisało że to nie jest Oficialny Serwer, więc po co wtedy grałeś? :)

Opublikowano

Chłopie zaczynasz działać mi na nerwy, po co robisz setny temat ?? nie wystarczy poprosić moda o zmianę nazwy tematu ? tylko w kółko zakładasz nowe tematy ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Modek przecież napisałem usuń wszystkie inne wersje publikacji tego serwera. Zostaw tylko tą, poza tym zmień nazwę tego tematu na [sTART OFICJALNY], a jest [sTAT OFICJALNY]. Dziękuje.

Opublikowano

Gamus, jesteś sierotą czy nie potrafisz czytać... Tamto to były beta testy przed Oficjalnym Startem. W Treści pisało że to nie jest Oficialny Serwer, więc po co wtedy grałeś? :)

Sierota to moze jestest Ty bo ja jeszcze rodzine mam =) No i powodzenia. Ja serwera nie polecam bo ciagle z Nim sa jakies problemy...

Opublikowano

według mnie niepotrzebne tematy modzie usuń bo i tak po co mają zaśmiecać dział przydał by się generalny pożądek w tym dziale

Wy niszczycie porządek który modzi nam robili.

Opublikowano

Do d**y z taką robotą , ciągle zakładasz nowe tematy , w kółko resety serwera . Zapowiadało się fajnie , ale wszystko psujesz tym spamowaniem i resetami -,-

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

kurwa vecter i inni restarty są tylko po to żeby nie było lagów na serwerze chcecie grać z lagami dobra to bd się wam włączała strona 10 minut i po chuja minusujecie mnie i solidiera na chuj to wam ??? on nie załorzył i tak tyle tematów co ja sie cieszcie że artofhead jeszcze jest a nie upadła

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

bardzo fajny serwer :) mój nick to kevcio17

ps. bardzo cię proszę , mógłbyś mi szczegółowo opisać co i jak żeby mieć swój prywatny serwer plemion na hamachi ?? naprawdę bardzo cię proszę , bo na forum znalazłem 2 poradniki ale nie bardzo je rozumiem , a jak byś nagrał filmik to byś był PRO :)

35672.jpg

33983.png

Opublikowano

bardzo fajny serwer :) mój nick to kevcio17

ps. bardzo cię proszę , mógłbyś mi szczegółowo opisać co i jak żeby mieć swój prywatny serwer plemion na hamachi ?? naprawdę bardzo cię proszę , bo na forum znalazłem 2 poradniki ale nie bardzo je rozumiem , a jak byś nagrał filmik to byś był PRO :)

Ja mogę nagrać poradnik video.

Opublikowano

Pięknie, dobrało się dwóch gówniarzy, zakładają swoją 'grę' oraz do niej dwa tematy dziennie -.- Super gra, tak samo jak i team. Nie wiem ludzie co wam daje zaczynanie od nowa co dwa dni...A wy 'admini' ogarnijcie się, i weźcie się za naukę

Opublikowano

Pięknie, dobrało się dwóch gówniarzy, zakładają swoją 'grę' oraz do niej dwa tematy dziennie -.- Super gra, tak samo jak i team. Nie wiem ludzie co wam daje zaczynanie od nowa co dwa dni...A wy 'admini' ogarnijcie się, i weźcie się za naukę

Po co ty wszystkich krytujesz ? Nie podoba ci się nie odpisuj tylko sobie reputacje psujesz! i na 2 raz zastanów się co piszesz!

1409sex.png

Opublikowano

@UP

On napisal prawde jak jest, jezeli by hosting ciagle "Padal" to wystarczy napisac do nich i wszystko bedzie dobrze, a tutaj kazdy kto gral wie jak bylo..

Opublikowano

@UP

On napisal prawde jak jest, jezeli by hosting ciagle "Padal" to wystarczy napisac do nich i wszystko bedzie dobrze, a tutaj kazdy kto gral wie jak bylo..

Jeśli jesteś taki mądry to włącz ten silnik na hostingu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...