Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Ecsro (new)

kosmos956

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ^^, a więc znalazłem bardzo ciekawy auto-login, który wpisuje passy, klika login itd, a jak dostaniesz znaki to odpali znowu silka wpisze passy i tak ciagle :], ja go uzywam bardzo długo i jestem zadowolony.

Download: http://rapidshare.com/files/226077977/Auto...DlaMPCforum.rar

Scan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/0cbe...c5fb1e2a2818636

Jak to działa: włanczamy AutoLogin.exe , następnie w Directory Setting szukamy gdzie mamy zainstalowane ECSRO. W AutoLogin settings wpisujemy swój login a następnie swoje hasło do gry. # Select character to login ECSRO - wybieramy te na którym miejscu ma sie wbic silk, tzn na jaka postać , z lewej , po środku czy po prawej stronie ^^, A następnie klikamy start i ECSRO powinno się samo odpalić :]

P.S: moze i ma tam jakis szajs w sobie, ale napewno z waszym kontem nic sie nie stanie.

Pozdrowienia dla MPCforum.pl :)

Opublikowano

mi wykroło trojana.. może scan nie taki..;/

jc uwazac..

po2. byl juz gdzies tu taki..;p poszukal bym ale nie chce mi sie..

Usunięto. Regulamin obowiązuje posty/tematy jak i sygnaturę.

Opublikowano

A po cholerę wam autologin np. do Ecsro ? Na normalnym serwerze kładzie się coś na enter i czekacie na zalogowanie -.-' Na VIP nie ma problemu z zalogowaniem.

Opublikowano

ten auto-login jest po to, ze idziesz np afk stall, dostaniesz np: "znaki zapytania" to wlaczy silka i wbija Cie na nowo :]

Admin Cienia
Opublikowano

Autologin który stuka enter i możecie przy tym robić co kolwiek na kompie, skan, program i instrukcja tutaj.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...