Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego masz (chcialbys miec) psa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolę koty. <3

Ale jak miałbym mieć psa to Owcz. Niemiecki. ;)

A jak co to rzuć szkołę, zostań ninja :ninja: wtedy będziesz miał psa specjalnego. ;d ironik e;f

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Ja kiedyś (dawnoo, dawnoo) miałem takiego nie rasowego psa. Trochę podobny do kundla

Od nie dawna mam Labradora (ale wielki.. :P ). Lubi kopać na podwórku :D

@edit:

@arko94:

Ten drugi lubi czasem pobiegać i może uciec jak będzie miał drogę ;)

JA PIERDOLE

Opublikowano

a takiego :D

http://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/najdrozszy-pies-na-swiecie/zdjecie/duze,1430255,1,271

za 1,5 miliona dolarów :P

A tak na serio BORDER COLLIE FTW!!!!!!!! TYLKO KURWA MAM ALERGIE HUJ!!!!!!!!!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Hmm, powiedzmy że ja nie mogę określić rasy ! xD

Ehhh wgl jakiś mieszaniec podwórkowy, wieczorem dam zdj

OndteAw.png
Opublikowano

Moja Sonia jest rasy nowofundland i jestem z niej bardzo zadowolony ;)

Słucha jak żaden inny, a co najważniejsze jest bardzo kochana :)

Warto wspomnieć,że ta rasa bardzo kocha wodę,więc jakikolwiek wyjazd nad jezioro jest dla niej rajem :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Moja Sonia jest rasy nowofundland i jestem z niej bardzo zadowolony ;)

Słucha jak żaden inny, a co najważniejsze jest bardzo kochana :)

Warto wspomnieć,że ta rasa bardzo kocha wodę,więc jakikolwiek wyjazd nad jezioro jest dla niej rajem :D

Bardzo fajne pieski:)

W moim miasteczku,dosc popularne, jednak bardzo fajne:)

Pare osob slyszalem,jak mylilo go z kaukazem lub bernardynem, heh:)

@down

To ze pies bez rodowodu, nie znaczy,ze umiera.

osobiscie mialem kilka bez rodowodow, i kazdy zdech naturalnie,jednego tylko zastrzelil, sasiad psychol:/

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ja mam dwa kundelki ;] i nie potrzebuje przeplacac za rasowe z rodowodami. Wole kundle bo tez sa kochane . I nie wstydze sie moich psów ;).

Zadziwiasz mnie swoją głupotą. W czym jest gorszy kundel od rasowego psa ? Wyglądem ? Nie sądzę bo niektóre kundle wyglądają ładniej niż taki jamnik czy chart ;] czy pekińczyk.

Mi nie chodzilo o rase lecz rozmiar . Ja jestem milosnikiem zwierzat i rasa dla mnie nie ma znaczenia lecz jestem przeciwko psom bez rodowodu bo jest ich za duzo , wiekszosc konczy w stawie , umiera z glodu , wlasciciele sa nieodpowiedzialni . Dlatego psy powinny byc kupowane z prawdziwych hodowli . Oczywiscie te sprawy dzieja sie bardziej na wsi ale sa naprawde okrutne.

Jeszcze raz sprostuje "kundlem" nazwalem te terrierki ktore sa bardzo male , co prawda sa bardzo mile i fajne do zabawy bo moja ex miala ale coz.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...