Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight BOT - NEW

Pedro^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oto nowy bot InK :rolleyes:

Zbiera błyski całkiem dobrze, nie ma co narzekać , zbierałem na 1 lvl :P dla sprawdzenia i jest nieźle biorąc pod uwagę ilu ludzi pływa po jedynkach.

Po pobraniu bota trzeba najpierw zarejestrować się na forum.

FORUM iNk

Gdy już wypakujemy bota do jakiegoś folderu , wpisujemy w 2 rubryki swoje hasło i login do forum z iNk , gdy wszytko działa wypełniamy rubrykę "settings" i klikamy później start.

bocik_hessasq.jpg

Aplikacja jest 100% czysta , oczywiscie na forum które podałem wyżej znajdziemy również inne dodatki do seafight.

LINK: Seafight iNk BOT New!!

Pozdrawiam. :)

Jeżeli pomogłem to zostaw po sobie plusika ;)

JEŚLI KTOŚ MA TAKIE SAM MAIL NA STRONIE I NA KONCIE SEAFIGHT I MAJĄ TAKIE SAMO HASŁO NIECH ZMIENI I TO SZYBKO, WYKORZYSTUJĄ BOTA BY NAS OKRAŚĆ MI I KOLEDZE UKRADLI

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze że o tym napisałeś , ja osobiście nie gram w sifajta, a hasła mam i tak inne :) wiec niech mi skocza.... A wam ukradli konta bo moze sciagaliscie jakies syfy :angry: z neta...

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

Znalazłem na pewnym forum program do seafight , a mianowicie do robienia pergaminów. Jak na razie sprawdzałem go na mapie turkusowej bo tylko taką miałem ułożoną wtedy :mellow: . Program działa doskonale , według mnie. Niestety chyba jego wersja próbna trwa 72 h :( ( na pergaminie) później trzeba chyba wykupić licencje. :angry:

OPIS BOTA:

*Widać mini mape (nasz statek i npc)

*Sam się loguje

*Przy 20k HP odpływa i się reperuję na full dopiero wtedy zaczyna atakować od nowa.

*Możliwosc ustawienia prochu, tarcz oraz rodzai kul.

*Można wybrać od której do której fali ma zrobić.

*ATAKUJE NA ZASIĘG ( nie stoi w miejscu)

To chyba najważniejsze... looknijcie sobie sami.

Bot ma jakiegoś 1 nieszkodliwego wirusa bo to w koncu program co pobiera dane z servera, u mnie wykrył to najnowszy kaspersky... ale nic groźnego wiec bez obaw.

LINK do pobrania:

Seafight_bonus_map_bot_2.5

zapomniałem dodać że jeżeli komuś też av wykrywa to niech po prostu na czas pobierania wyłączy i później znów właczy.

Opublikowano

Dobrze że o tym napisałeś , ja osobiście nie gram w sifajta, a hasła mam i tak inne :) wiec niech mi skocza.... A wam ukradli konta bo moze sciagaliscie jakies syfy :angry: z neta...

Troche dziwne że i mi i koledze tej samej nocy po pierwszym użyciu bota.Ale kolegi jest odzyskany niedługo mój.Jeśli ktoś używa to niech pod koniec dnia zmienia hasło w koncie bo wszystkie dane które wpisuje tam wysyła tym j****yn hackerom i mogą ci wchodzić na konto a przy tym że widzą twoj mail na stronie InK to mogą ci nawet ukraść.

O zapomniałem że dodać że napisałem wczesniej do supportu to odpisali że Trzeba było zabezbieczać lepiej swoje konto-To jest dbanie o klienta mają go w 4 literach

Opublikowano

Bocik się coś popsuł chyba bo też mam tak jak na tym screenie wyżej.

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Witam

Oto nowy bot od iNk

Wiadomo ,że po pobraniu trzeba się zarejestrować na pewnym forum ink ( nazwy nie podam gdyż lepiej iż ma go mniej osóB)

Ten bot jest dla tych którzy są rozczarowani Genius Exim :O

Bot zbiera szybko i mnie się ogólnie podoba. W ciagu 9 min ponad 70 błyskotek :rolleyes:

Nowka-bot_hwawhhh.jpg

Download : Seafight BOT iNK

Jeżeli pomogłem zostaw PLUSA :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Bot jest dobry, choć szkoda że sam nie zmienia map, bo przez pierwsze 9 minut zbierze te 70 blyskotek, ale już później idzie znacznie wolniej.

Opublikowano

Dzieki Pedro^^ ten bot jest superrrrrr :) Masz ode mnie wielki PLUS B)

Jak znajdziesz jakiegoś znów to wstaw go :P

Opublikowano

Bocik super wielkie dziki Pedro + poleciał ale z tym 70 błyskotek na 9 min to nieprawda

w ciągu jednej nocy (8-10h) można wyciągnąć około 1000-1200 błyskotek

czyli :

-10 000* pereł

-1 000 000* golda

-350* mojo

-300* speed

-400 000* hp

-2 000* pd

* UWAGA liczby podałem przybliżone połów może się różnić ale nie wiele ;D

Hardcorowo !!! ;D

Opublikowano

ja na pl2 ;D w nocy prawie nikogo nie ma dziś w nocy 5h ustawiony wstaje i się bot zawiesił ale wyciągnął 800 błyskotek 700k golda 8k perełek okolo 100 mojo 130 speeda jak ustawiałem miałem 150k hp rano 350k ;D tylko trzeba w nocy ustawić i w 10h można wyciągnąć 1200-1500

Hardcorowo !!! ;D

Opublikowano

Działa , działa. Ja tam tylko na czacie nie raz siedze ( w bocie co jest) :rolleyes: a słyszłałem że potrafi się zawiesić. a mnie samemu robi się czarny ekran czasem :(

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

bot niby dobry ale coś mi się wiesza i boję się go zostawiać na noc bo jak się zawiesi to strata czasu będzie ... :/

ejj a wy nie bajerujecie z tym że zbiera wam ponad 1000 błyskotek ? ;d ja na ponad 2 godziny nastawiłem bota i nazbierał mi 110 błyskotek jak wy to robicie że tyle ich zbieracie ? ;d

76561198026315030.png
Opublikowano

bot niby dobry ale coś mi się wiesza i boję się go zostawiać na noc bo jak się zawiesi to strata czasu będzie ... :/

ejj a wy nie bajerujecie z tym że zbiera wam ponad 1000 błyskotek ? ;d ja na ponad 2 godziny nastawiłem bota i nazbierał mi 110 błyskotek jak wy to robicie że tyle ich zbieracie ? ;d

a na jakim serwerze grasz?

Opublikowano

Głupie pytanie jak to robimy?? Przecież to logiczne że jak zostawisz go na mapie na której pływa duzo niewidek to zbierzesz mniej. A bot człowiekowi nie równy!! :) '

Ja zsotawiłem go na azji, na wypróbowanie :rolleyes: bo azjia to mało zaludniony server gdyż miał zostac usunięty dlatego tam mało osób rozwijało swoje konta. Stad tyle uzbierałem :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Słuchaj, sam wiesz że botów używa prawie co 3 osoba. Mapki nie oceniaj na dobrą. Wpadniesz gdzieś na tłum błyskotek ( nie wiem 4-6 błyskotek) zostawisz bota na tej mapie bo myślisz że uzbierasz tam kokosy. Ale nie , bo bociarzy jest masa. Na 100 % istanieją boty ale ma je jedynie zaufane grono 3-4 osób , które zmieniają mapy, i wyszukują bony na całej powierzchni, nie tylko w obrębie naszego pola widzenia. Wiem że pewna osoba piszę podobnego bota.... :unsure: ale bedzię chyba płatny dlatego że będzie lepszy od bota INK gdyż bot Ink potrafi sie zawiscić, i ma ogrmna ilośc graczy przez co jest pasywny. o.O

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

nom niby tak ;d a ten bot to drogi będzie czy jeszcze nic nie wiadomo ? aa INK zbiera wszystkie błyskotki te stare jak i te nowe ?

76561198026315030.png
Opublikowano

Nie mam pojęcia jaki koszt. Wiem tylko małą rzecz że będzie :huh: bez mapki itp.. bo to tylko zamula czy coś . Ale jego zadaniem jest zbieranie bonów :) hehe, tyle

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o ASBbot wersja 0.4.1 bota od INKA. To mi on nie działa, ponieważ mam co takiego:

[18:59:50] Login of user "..::xyz::.."

[19:0:3] Error: Login failed.

Wpisałem login ze strony i hasło potem start i wyświetlał mi się ten komunikat co go wcześniej napisałem.

Proszę o radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...