Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin3

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kd(kamienie duchowe) samemu sie dropi no to tu jest zasadnicze pytanie po co na takim grac skoro w kazdym momencie moze pasc?;/ i caly wysilek idzie na marne to juz lepiej pl jedyne niebezpieczenstwo to kradziez konta;/

a ty 1xup skoncz juz spamowac bo nic innego nie piszesz tylko jaki ga jest glupi... zenada

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

kd(kamienie duchowe) samemu sie dropi no to tu jest zasadnicze pytanie po co na takim grac skoro w kazdym momencie moze pasc?;/ i caly wysilek idzie na marne to juz lepiej pl jedyne niebezpieczenstwo to kradziez konta;/

a ty 1xup skoncz juz spamowac bo nic innego nie piszesz tylko jaki ga jest glupi... zenada

tzn paść jak paść no nie wiem czy tak dokladnie serwer robiony na serwer files przez bardzo doświadczone osoby ale choćby co mam nadzieje ze tak sie nie stanie;] w sumie kazdy serwer może upaść. a za to:

a ty 1xup skoncz juz spamowac bo nic innego nie piszesz tylko jaki ga jest glupi... zenada masz+ bo mnie dzieciak juz nie slucha a na grze się zna tyle gdzie expic w m1 haha:D

a jeśli chodzi o to PL nie jest lepszy nawet dla tego ze nasz serwer może paśc;] jak co to wiesz bo ku u instruktorów nie znajdziesz, możliwosc hwanga tez takie raty napewno^^

;]

Opublikowano

Orginalnosc z metin2pl , sr 99 ? Hwangi ? pozdro ;d

tak too bywa jak sie nie czyta tylko odrazu komentuje. wlasnie dla teog to jest metin3

;]

Opublikowano

szanse takie same jak na PL.

w Quescie na hwanga bedzie mozna otrzymac magiczny metal bądź jak sie nie chce robic tego questa to mozna samemu zrobic bez metalu

;]

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będzie tak jak na greenlife. Bugi i niedotrzymanie obietnic w zapowiedzi oraz ceny niedopasowane do zdobywanych yang.

ekipa pracuje właśnie nad bugami a co do yang.... wiekszosc eq będzie sie dropilo a na ulepszacze spokojnie będzie yang

ehh widze ze eryk cos olewa temat pierwsze 2 dni po napisaniu zapowiedzi ciagle odpowiadal a teraz prawie ze nic czuje ze serwer nie wypali ;/

po tym nie oceniaj bo niestety nie mam na tyle czasu by lukać na mpc forum co chwilke gdyż mam teraz szkołę ale to już niedlugo^^

na poczatku czerwca ma być otwarcie serwera na wypadek problemów np z finansowych czy poprostu z innych powodów będzie to napisane tutaj 1-2 czerwca;]

;]

Opublikowano

Ten temat jest nieregulaminowy a wyznaczony czas na edycję minął.

http://www.mpcforum.pl/topic/356551-zmiany-w-dziale-zapowiedzi-i-dyskusje/

W razie niejasności proszę o kontakt.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...