Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto grać na PL

adrian989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja trochę inaczej niż wszyscy... Ja gram na pl'u, i całkiem fajnie się gra... Jak zaczynasz od nowa to kup sobie 1kkk na allegro (jeśli nie masz konta na allegro to na stronie g-metin2 kupisz sms'em za 11zł) i kupić za to małże... Na s10 np. małż około 50kk więc tam nie! Ale na s25 na pewno tanio więc możesz kupić i otwierać. Na pewno z takiej ilości małż coś się trafi. I potem gra jak ta lala :D

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

ODRADZAM.

-Ceny na każdym serwerze są strasznie wygórowane nie dostosowane do gry, a limit yang na 1 postaci to 2kkk - nie ma juz czegoś takiego jak bezpieczny handel gdyż ceny niektórych itemków przekraczają nawet 30 kkk.

-Boty, co prawda jest ich mniej ale nadal są.

-Wymyślane przez Team jakieś odwyki na eventy takie jak zuo.

-Złodziejstwo - podszywanie sie pod osoby i "pożyczanie" itemków, stojąc w m1 trzeba być czujnym na tzw "klony" no i oczywiście po zgłoszeniu owego czynu i przestawieniu dowodów team nie może nic zrobić.

-Bugi, niektóre na PL są od paru lat i jak widać ciężko je naprawić... oczywiście te dzialające na korzyść gracza likwidowane są w błyskawicznie + bonus : ban dla używających :)

Najłatwiej przychodzi im dodawanie nowych przedmiotów do IS.

Do tej pory mam postać na PL i nadal tam zaglądam lecz chęci do grania brak;p Czekam na pewnego priva, jeśli nie wypali to przeniosę sie na US z tego co mówią znajomi jest dość rozwinięty, ludzki team no i nie ma tych problemów które opisałam wyżej.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...