Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto grać na PL

adrian989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dawno nie grałem na PL ok rok i moje pytanie to czy warto tam grać interesuje mnie s.25 Syriusz. Co jest nowego , co się pozmieniało. I czy jakieś cheaty działają

Pozdro

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
Opublikowano

jak się umi grać to się wszędzie pogra. tylko pamiętaj że jak zaczniesz na pl to zawsze możesz wrócic bo pl nie zamkną a privka mogą. więc polecam ci zagrać na pl. poszukaj kogoś z mpc kto gra i niech ci na poczatku pomoże a potem jdz na darmowym emt2 a tak to sam. wbij 30 i na fb i się dorobisz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up.

Jak mu dasz na 2-3 konta z 5kkk to może grać na pl-u. Ogarnij cene fms-a +9 z kd +4. Sr 30+. Nie kupisz za yangi, bo wirt. pieniądze w tej grze nie są warte NIC w dzisiejszych czasach ;>. Może jeśli byś znalazł to za 1,5kkk ;>

@Edit.

Na serwerze Eteor zbroja na 18 lvl + 9 300kk kosztuje :>

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jezeli chcesz tracic czas tylko po to aby na 75lvlu biegac z zatrutym mieczem +6 sr 10% i eq bez bonow to prosze bardzo ale jezeli chcesz poczuc smak prawdziwej gry i zabawy to zapraszam na prywatne serwery.

Opublikowano

Jezeli chcesz tracic czas tylko po to aby na 75lvlu biegac z zatrutym mieczem +6 sr 10% i eq bez bonow to prosze bardzo ale jezeli chcesz poczuc smak prawdziwej gry i zabawy to zapraszam na prywatne serwery.

MakYs rozwalasz mnie swoim spamem... A tego priva zamkna za 2 dni.

@top

Niby nie warto, ale ja sadze, ze mozna bo np. ja zaczalem grac we wtorek, w srode i wczoraj dropilem kamyki, zreszta tak jak dzis i gdyby nie zbanowane konto z kamieniami duchowymi to bym mial 5kkk+ i z 200 ku

Opublikowano

MakYs rozwalasz mnie swoim spamem... A tego priva zamkna za 2 dni.

@top

Niby nie warto, ale ja sadze, ze mozna bo np. ja zaczalem grac we wtorek, w srode i wczoraj dropilem kamyki, zreszta tak jak dzis i gdyby nie zbanowane konto z kamieniami duchowymi to bym mial 5kkk+ i z 200 ku

Czy odpowiedz na pytanie autora to spam ? Poszukaj na allegro jakichś napojów ktore dodaja inteligencji. Sa prywaty ktore stoja po kilka lat a skoro nie jestes obeznany w tematach prywatnych serwerow to polecalbym przymknac z lekka mordke bo ja jak czegos nie wiem to siedze z zamknietym ryjem i nie probuje zablysnac i tobie polecam to samo zrobic.

Opublikowano

Co z tego że zamkną privka za 2 dni skoro znajdzie się następny i nie stracisz na tym kasy (no chyba że za prąd ; d). Nie opłaca się na PL-u grać, przed 2- 3ma laty było fajnie dziś to dno. Jak wyżej polecam prywatne serwery ;)

Opublikowano

są wierzchowce

są bronie na 80 lv

nowa grafika

to wszystko nic specjalnego i nie radzę grać na PL'u .

Strata czasu .

Opublikowano

Nie warto, polecam metin2 co kr :) 10 KU do G, zmieniony lvl itemkow, nowe itemy widzialem taka biala zbroje ;) Widzialem zatrutego+3 sr 46 kd +5 pod expa za 300kk a na PL za taka cene kupisz zbroje na 18 lvl +9 i powiedz, ze nie ma roznicy :D;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie warto, polecam metin2 co kr :) 10 KU do G, zmieniony lvl itemkow, nowe itemy widzialem taka biala zbroje ;) Widzialem zatrutego+3 sr 46 kd +5 pod expa za 300kk a na PL za taka cene kupisz zbroje na 18 lvl +9 i powiedz, ze nie ma roznicy :D;)

Pozdrawiam

Zle mowisz rozumiejac to tak jak napisales , poniewaz na PL zdobyc 300kk nie jest ciezkim wyczynem jak posiada sie lv 60+ wystarczy dropnac Kamien duchowy i jestes bogaty w yangach bo masz ich 1kkk...

Co nie znaczy ze na UK taki zatruty chodzi 300kk... Zdobacz na UK te 300kk tam itemki za 30x tansze wiec nie tedy droga .

@topic

ja zaczalem grac na PL 2 mies temu. Wyexpilem bodego 79lv , skile przyzwoite . Jezeli wejdziesz na PL bez is i allegro niestety nie dasz rady miec calego eq 9 z 5x bon. Ogolnie zaczac gre na PL obecnie jest to strata czasu. Za 2 miesiace ceny yang wroca do "normalnosci" i mysle ze ten termin powinienes wybrac.

Pozdro

Opublikowano

Wcześniej miałem 75 lvl ale jak bana dostałem przestałem grać i mam jeszcze postać full eq+9 ale 0 kasy lub od początku moge grać. Jak lepiej

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
Opublikowano

Wcześniej miałem 75 lvl ale jak bana dostałem przestałem grać i mam jeszcze postać full eq+9 ale 0 kasy lub od początku moge grać. Jak lepiej

sprzedaj to eq - i graj od nowa, nową postacią - na początek eq na 1 +6 sobie ulepsz i tak dalej.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Nie warto graćna PL'u. Polecam US.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Warto poruszyć temat, czego nie ma US/SG, co ma PL?

Ja zacząłem przygodę na PL kończąc na US, mimo paru quitów zawsze do tego globaala wracałem .

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...