Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boa Tęczowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prowojo1234677

a tak na poważnie,

chodź

(chodź chodź tutaj)ktoś pomyśli, że się jąkasz xD

Albo nazwij go poprostu Fred, Fred zrzucił skórę xD

Red lub Blue od takiej zajebistej bajeczki http://www.youtube.c...h?v=sYwLmXMO9bM

o jeszcze lepsze CREEPER!!!!!!! SSSSS BOOOOM

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bazyl, ewentualnie Gacuś.

Dżakrajmund

Opublikowano

Nazwij go "MultiPlayerCheats" :'p Tak na hardcora...A ja bym go nazwał "Ciamkający czołg","Spychacz","Wampir","Pancerfaust","Zwariowany wampir".Pozdrawiam :'pPS:Ale w tych dyskusjach sa zaje*** tematy (sarkazm)xD nawet nie wiedziałem :'p

Opublikowano

Szogun, piston, norbi , niusiek, rambo z gsu , tak nazwij go wąż ,

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

ac3bld.jpg

rs7g4x.jpg

op9s9j.jpg

264gtxd.jpg

rlkgfd.jpg

2iw9jpy.jpg

4fu2ah.jpg

Wąż ma ponad metr ale jest jeszcze młody ; ))

Jak widzicie też lubi forum i przeglądał ten temat lecz jeszcze nie wybrał dla siebie ksywy :P

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Najlepiej od czegoś z nim związanego... Jak pies lubi biegać to pasuje szybcior itd. :P

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...