Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Blocks - client.

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

A można wiedzieć czy będzie otwarte jakieś forum typu mpc?

Jakieś podania na adminów i tak dalej?

88498905942410602516.png

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie...

You're not on white-list on this server.

Proszę o dodanie ; arofaz :)

@Edit

Sorry @Up :)

Temat miałem włączony dluzej i nie widzialem twojego postu ;d

6ydVTxs.jpg

Opublikowano
To są prawdziwe dane. Tak, krzysztofa nie miał prawa tego wiedzieć.

Jak nie miałem prawa wiedzieć, jak sam mi to podawałeś ? :D

Ale nie ważne serwer chodzi cały czas, praktycznie już można było by go właczyć, ale OSKAR zawsze musi przedłużać i psuć :P

Więc se poczekacie troszkę dłużej xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ogólnie client jest z prawdziwe zdarzenia ! a nie jak niektóre tutaj ze tylko kilka modów wgranych i gotowe ....

Jedno mi się nie podoba , client jest zrobiony w celu reklamowym ... i nie można pograć sobie na singlu ew. na innym serverze

Opublikowano

wtf. Nie wiem wogóle o co chodzi w tym serwie.. czy to survival, rp czy freebuild?? jest 1 zamek spawn i molo + teleport do piekła -.- żadnych objaśnień nowych pluginów itp. wszyscy się dookoła zabijają i kradną sobie itemy.. myślałem że to będzie: że mamy wybór 1 z dwóch miast / zamków i tam wybieramy sobie frakcje. a tu nic. Chaos. Admini zajęci jakimiś walkami mają w dupie to co się dzieje na spawnie:)

Opublikowano

Up@. Nie, pluginy będziesz miał opisane na forum jutro. Dlaczego nie ma wyboru miasta? Bo nie progarmista php nie nie dał rady. Spokojnie jutro będzie wszystko działało. Tak jak mialo działac w zapowiedzi.

Zbieram +.

Opublikowano

Piękne plany, jednak z realizacją gorzej, mam jednak nadal nadzieje że to tylko chwilowe i w końcu ruszy ten jakże pięknie zapowiadający się serwer.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...