Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Blocks - client.

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmniejszono liczbę slotów do 250. Jeżeli przybędzie graczy otworzymy S2. Dziękuje za opinie!

Zbieram +.

Opublikowano

A czy to będzie serwer Free Build ? sad.gif

Bo mam nadzieję że taki typu .

*spogląda na niebo*

taki bardziej Role Play . rolleyes.gif

Żeby poczuć ten

KLIMAT :D

Opublikowano

Ale wy jesteście tępe dzieci.. -.- admin może mieć lagi bo serwer stoi na dedyku a nie jego kompie -.- Poczytajcie co to komputery dedykowane ..

graphic.png

Opublikowano

Chyba serwery

Fabuła będzie zajebi***

Ogółem będą 2 miasta praktycznie puste z 3 budynkami

Siedziba gubernatora, sypialnie 7 wyr, schowek i tylko to reszta do waszej dyspozycji . Będą frakcje a server wystartuje najprawdopodobniej dziś ;).

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z wojnami po między dwoma miastami :)

@Mąka

Może wystartować i za tydzień. ja chcę tylko żeby było 0 bugów itp.

graphic.png

Opublikowano

Chyba serwery

Fabuła będzie zajebi***

Ogółem będą 2 miasta praktycznie puste z 3 budynkami

Siedziba gubernatora, sypialnie 7 wyr, schowek i tylko to reszta do waszej dyspozycji . Będą frakcje a server wystartuje najprawdopodobniej dziś ;).

Pozdrawiam. Mąka

Mąka skoro tak mówisz :) Dużo ludzi mówi że serwer nie wystartuje ale jako że Ty mówisz że będzie to wierzę . Dlaczego ? Bo według mnie jesteś jednym z najbardziej znanych Minecrafterów na MPC :P Nie chcę się podlizywać . rolleyes.gif

Przypomni mi ktoś jakie były frakcje czy tam zajęcia ? :D

Opublikowano

Jako, że Oskar mnie szantażuje i truje mi dupę abym się tu wypowiedział, zrobię to.

Tak więc. Oskar, ty znasz moje zdanie o serwerze i o tym co robisz. Wiesz, że Twój sposób roboty nie wzbudza u mnie żadnego szczególnego podziwu. Widać jednak jaką pracę wkładasz w to wszystko, i jeżeli prawdą jest to co mówisz o bardzo bliskim starcie, to jestem skory błyskawicznie zmienić zdanie o tej sytuacji.

Osobiście życzę Ci wszystkiego co najlepsze, ale trochę Cię znam... postaraj się, aby ten projekt nie skończył tak jak Metin i WoW.

Pzdr.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

oO Boje się Ciebie :D.

Zacznijmy od sygny. Jest straaaszna.

Nie szantażuje tylko mówię że jak chcesz sobie teraz pobudować to żebyś coś fajnego napisał ^^.

Pozdro i dzięki xD.

Zbieram +.

Opublikowano

Widać że swoją inteligencją dorównujesz młodzieży maturalnej. I wpisz sobie w wikipedii co to jest upośledzony bo chyba nie znasz tego słowa dobrze. Po pierwsze pokaż mi maila (ss proszę ) z emailem od Notcha lub kogoś z jego ekipy. Do tego co to za problem zrobić takiego klienta oprócz tych 250 slotów i clienta to nic nie macie fajnego.

Opublikowano

@quack

No dawaj ;). Zrób klienta ;). Albo zrób tuta jak zrobić klienta zwrócę honor

Server najprawdopodobniej dziś wystartuje w fazie beta ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Czekajmy cierpliwie. Wczoraj rozmawiałem z Oskarem na gg i powiedział że kilka osób skraszowało dedyka .angry.gif

Opublikowano

hahahha wiedziałem.. Oskar was w bambuko robi. Co chwile jakiś problem... Bardzo ciekawe.

Weź idź do szkoły się poucz albo naprawdę się naucz taki serwer założyć.

Taki serwer to max tydzień. Ze stroną i klientem.

Opublikowano

Serwer spokojnie pociagnie 500 slotów, ale nie warto tyle dawać, ponieważ większa liczba = większe zużycie.

Sam instalowałem tam wszystkie pakiety, apache, php5 i ogólnie od podstaw wszystko mu robiłem.

Oskar mi oczywiście pomagał do 22 :D

potem sam siedziałem :P

Serwer postawiłem bez żadnych problemów, to już są wykończenia prawde mówiąc.

Więc niebawem będzie start.

A dla niedowiarków, że ten serwer tyle pociągnie, oto jakie on ma parametry:

pamięć ram: 16 GB

procesor: 4 rdzeniowy AMD 3.2 Ghz

Dysk twardy: 2 TB

Połączenie sieciowe: 1 GB/s

lokalizacja serwerowni: Niemcy

Hosting: ovh

Pozdrawiam wszystkich, mi możecie zaufać, że serwer będzie naprawdę bardzo mocny i bardzo dobry :)

@down

Ty, Krzysztof nigdy się nie myli xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Te.. Ale ile razy to instalowaliśmy.. Bo ktoś coś popsuł ... Ani ja ani ty nie wie jak xD.

Zbieram +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...