Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Blocks - client.

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem już tam i też mi lagowało, a komputer mam dość dobry:)

Ale polecam grać, jak ktoś lubi se na lagach śmigać .

@edit

slotów 500.

Ogarnij się chłopie jak przy 2 osobach się grać nie da , a ty chcesz 500 slotów :)

Śmiech na sali, przy 2 graczach to powinno chodzić perfect, a nie tak jak chodzi to teraz, kolega może potwierdzić tak samo, którego udzieliłem clienta, i sam potwierdził, że laguje strasznie, grać się nie da :)

Zero lagów, polecam :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Krzysztofa, ja nie mam żadnych lagów. 2 Kumpli też nie mają jak i sponsor nie ma. Może to wina clienta? Nie jest jeszcze dokończony w 100% może korzysta z zbyt małej ilości ram? Sprawdze to.

Zbieram +.

Opublikowano

Serwer niczym szczegolnym sie nie wyroznia, a ten ich "client" to minecraft ze zwyklymi modami ktore sobie mozna pobrac z neta... :P

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Haha człowieku up.. Dajesz zrób mi taki client. I wgraj na serwer mody. Masz tydzień. Kolejne dziecko które zazdrości.

Zbieram +.

Opublikowano

@-Shogun-

ta a ja powiem że ty niczym się nie różnisz od małpy. :)

Takiego clienta byś nawet nie stworzył przez 10 lat bez podstaw programowania.

Ja już się nie mogę doczekać :P

PS. ilu slotowy będzie serwer?

graphic.png

Opublikowano

Myśle, że 500 osób to będą spore lagi, ale serwer jak nie będzie lagował przy 200 osobach to już koksiarski :D

reflinki

Opublikowano

Patrze na ten klient i płakać mi się chce jak serwer ma być dla dzieci bez konta premium i w tym ty pewnie. Do tego klient ma prawa autorskie i nie można go zmieniać. Do tego co jest w tym trudnego wgrać mody i powsadzać inne grafiki? proszę cie nie mów że zazdrościmy. Po drugie jak ci ten Super dedyk uciągnie 500 osób jak przy dwóch laguje. I nie wciskaj nam kitów. Usunąć guziki i zrobić resztę to jest max 3 dni. DO TEGO GDZIE TY KUPIŁEŚ TEGO DEDYKA nawet mycraft nie ma tak dobrego dedyka żeby utrzymać 200 osób oni mają coś 120 slotów i trochę laguje więc. Po prostu żałosny jesteś i tyle

Opublikowano

Koleś ty jesteś jakiś upośledzony. Nie zrobił byś nic z wymienionych powyżej rzeczy. Co ma kurwa do tego mycraft? Jesteś uzależniony od tego serwera? Serwer jest premium i na klienta.Jesteś jakimś dzieciuchem, pisałem że uzyskałem zgodę od Notch'a wiec zamilcz i ogarnij się.

@ SZUKAMY WEB MASTERA!

Zbieram +.

Opublikowano

Mapa prawie skończona ;). Chłopcy są tylko spawny z miejscem na nocleg + craftbox ;). Na moim kanale pojawi się w najbliższym czasie historia serwera ;). Mam już koncepcje :).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Serwer 500 slotów? Jeśli masz łącze słabsze niż 2Gb's to dupa a nie gra..

Jeśli jest inaczej.. To będzie najlepszy serwer no premium w polsce ;-)

Uczeń
Opublikowano

Zajebisty serwer się szykuję :D tylko 500slotów to trochę za dużo :/

KapucynyMT2 Najlepszy serwer Ever

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...