Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak odpalić Ibot po inspekcji

daniodm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... ja również dostaje dc po 1 minucie. I mimo, że zrobiłem (chyba o.O) wszystko tak jak trzeba mam w logu ibota napisane:"Server is busy or down". Też mam win7.

Opublikowano

hmm, ja jak zrobiłem patcherem i chciałem włączyć HackShielda to wywala mi taki błąd o co chodzi?

post-66409-0-68039200-1305782622_thumb.png

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale nie wiem gdzie się znajdują pliki o nazwie PHMediaPatcher i Costume i "Patch nikt tego nie napisał A ja takich plików nie posiadam przeszukałem wszysko silkorad oraz ibota ! i nie ma

Opublikowano

Napisał, napisał. Czytanie ze zrozumieniem się kłania...

Btw. nie "Costume" tylko "Custom"

Aha i co do tych *.ocx'ów: Jezeli wywala wam błąd że sie nie udało, to wejdźcie w folder windowsa (domyślnie c:\windows\") i tam trzeba stworzyć folder "SysWOW64"

Spoko, rejestracja plików ocx nic nie dała... Pobrałem tylko wersję 1.1.9 + loader i hs, chyba wcześniejszej nie potrzebuję? :D

Opublikowano

dc dostaje co jakisz czas, czyli raz po 5 minutach raz po 1 minucie max. po okolo 30minutach x//

>macie tez tak ze jak macie wszystko wklejone do folderu z silkem to ze jak chcecie odpalic silka clienten.exe to ze wyskakuje wam ze niby jest inspek. albo update!??

Opublikowano

dc dostaje co jakisz czas, czyli raz po 5 minutach raz po 1 minucie max. po okolo 30minutach x//

>macie tez tak ze jak macie wszystko wklejone do folderu z silkem to ze jak chcecie odpalic silka clienten.exe to ze wyskakuje wam ze niby jest inspek. albo update!??

jeśli chcesz włączyć silka bez laodera i bota to wchodzisz w Patchera dajesz "Default" i dajesz "Patch" i teraz bedzie działać

Opublikowano

No to zamykam. Jak coś piszcie w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/357903-tut-odpalanie-ibota/

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...