Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poznałem fajną dziewczyne ,lecz jestem nie śmiały i nie wiem jak zagadać.Mam 13lat i chodzę do 1 Gimn. a ona ma 12 i chodzi do 6.Pierwszy raz się tak zakochałem ,że cały czas o niej myśę.Dodam ,iż ona mnie trochę zna bo poznaliśmy się w podstawówce i rozmawialiśmy trochę.Pomóżcie mi jak z nia zagadać itp?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Wyrwij ją mówiąc, że zebrałeś już wszystkie pokemony. Albo poprostu porwij ją, zajeb siekierą i zerżnij ( bo o to ci chodzi) nic prosteszego.

Opublikowano

A daje Ci jakieś znaki że Cię lubi , spodobałeś jej się ? uśmiecha się do Cb?

Po za tym na kij Ci dziewczyna w tym wieku ? po gimnazjum się zabawiaj w podrywanie.

@Up.

To nawet śmieszne nie jest.

#Edit

Dziękuję za minusy, bo je zbieram . :) Cieszę się, że podoba Wam się mój komentarz.

Opublikowano

Najlepiej będzie jak z nią zaczniesz rozmawiać, a nie uciekać etc..

Tzw. "końskie zaloty" też odpadają bo tylko się zbłaźnisz : )

Co do tego jak zagadać. Co tu dużo myśleć?

Po prostu rozmawiaj tak jak kolega z koleżanką, pomagaj jej.

Na początek to jest najlepszy sposób.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

up@

Jestem pewny ,że tak chyba ;/.Dodam ,że kiedyś do mnie zagadała.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Nie znacie się wszyscy doświadczeni wiedzą, że mój sposób jest najlepszy. Nie róbcie w chuja chłopaka niechw wykorzysta mój sposób i będzie dobrze bo każde bedzie zadowolony ( a może tylko ja?)

Opublikowano
Jestem pewny ,że tak chyba ;/.Dodam ,że kiedyś do mnie zagadała.

Kolego to, że ktoś z tobą kiedyś rozmawiał to jeszcze nie powód by sądzić, że jej się podobasz.

Dziewczyna też ma prawo pogadać normalnie z chłopakiem i nie oznacza to od razu, że do niego zarywa.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dobra jak macie mnie dalej zniechęcac to proszę o zamknięcie.

Opublikowano

Czy ja wiem..... w wieku 13 lat brać się za "Miłość" wiem po sobie że nie jest to dobry pomysł :)

Ale jeśli już chcesz to wykorzystaj swój potencjał , inteligencję i sam wymyśl coś :) dużo komplementów oczywiście nie przesadź bo wyjdzie na to że słodzisz :] No i pamiętaj nie ma jakiejś instrukcji do dziewczyny , każda jest inna :]

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Nie chodzi o to że ma iść grać w metina czy inne ścierwo. Chodzi o to że w wieku 13 lepiej zająć się szkołą czy jakiś hobby. Najlepszy moment na dziewczyny zaczyna się od 15 roku życia..... tak mi się zdaję.

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Chacku Czak@

Sam graj metka debilu.Nie jestem metinowcem

temat@

A co myślicie ,żeby na nk do niej napisać na PW?I myślę ,że na mój wiek jestem poważny.

Opublikowano

Cześć. Kochasz mnie?

Człowieku. Nie ma czegoś takiego jak uniwersalna "zagrywka"... Jak nie umiesz zagadać do dziewczyny to sobie odpuść.

RAsfepN.png
Opublikowano

Zacznij z nią po prostu pisać, weź od niej numer telefonu, pogadajcie na skejpie i GG, na początek tak jest łatwiej. Później wymyśl coś żeby się z nią umówić np. Jeśli ona mówi, że się źle czuje to zaproponuj jej spacer.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Skoro chcesz aby została twoją dziewczyną to zagaduj do niej, pomagaj jej aż w końcu sama da ci znać.Nie wiem jaka ona jest,bynajmniej niektóre dziewczyny w tym wieku są głupkowate ale niektóre zachowują się lepiej niż niejedna 16 latka, wiem co mówię ;) Także spraw wrażenie że interesujesz się nią a później to zobaczysz co z tego wyniknie ;]

Opublikowano

up@

Jeśli chcesz zoabczyć fotke na NK to pisz na PW

Ale ja nie jestem zbyt smialy ;/

Opublikowano

up@

Jeśli chcesz zoabczyć fotke na NK to pisz na PW

Dobra spróbuje do nie zagadać. A co jak jestem nie smiały?

To powiedz jej, że bardzo ci się podoba ale jesteś nieśmiały i nie wiesz o czym możesz z nią rozmawiać.

RAsfepN.png
Opublikowano
Dobra spróbuje do nie zagadać. A co jak jestem nie smiały?

No to musisz się przełamać. W końcu dziewczyna sama się nie poderwie.

Tak jak mówiłem rozmowa jest najlepszym sposobem.

Tylko nie chrzań przy niej onieśmielony o nie wiadomo czym bo sobie tylko zaszkodzisz.

1373662483-U83583.png

Weteran
Opublikowano

Przychodzisz o jej domu pukasz, ona otwiera i pytasz się czy wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia, czy masz wejść jeszcze raz ?

Jak ją zatka itp. to nie jest do ciebie, proste ^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Od siedzenia z tyłkiem na kompie i pisania tematów tego typu nie będziesz Żigolakiem :D

Pogadaj z nią i nie myśl wtedy o niej tylko normalnie jak z inną kumpelą (o ile ją masz).

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Hmm... Warto spróbować, serio :) Nawet napisz na głupim fejsie czy GG i pogadaj z nią ;) Niektórzy nie wiedzą, a mają bardzo dobry kontakt i łatwość w rozmawianiu z płcią piękną ^^ Nie stresuj się i nie rób nic głupiego i niedojrzałego. Przede wszystkim to napisz jaka ona jest ? co lubi ? jak się ubiera (w tym wieku to już chyba zaczyna się "moda", huh :D ?) ? itd.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...