Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Hardbot V4 (Stability Version)

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem pomóż ktoś na GG,skype teamviewer najlepiej !!!

GG: 26523709

skype podam na gg albo pw

Daje + / -

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

Napisz dokładnie swój problem tutaj to ci pomogę..

Jak go włączam to myszka mi wariuje a jak juz "działa" to woj mi chodzi wszędzie i się plącze i i nie expi .

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Weteran
Opublikowano

Na filmiku masz pokazane jak powinieneś mieć okno.

800x600 windows mode - parametry okna gry.Ustaw tak w configu.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

No to chodzenie po mapie wyłacz..

Poustawiaj sobie tam opcje jak chcesz, wejdz do gry naciśnij dwa razy Pause/Break i raz Home, powinno działać wszystko.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

nie zbyt polecam poniewaz mój program ad aware wykrywa i natychmiast blokuje wirusa o nazwie trojan.win32.generitbt czy cos takiego . Z tego co czytałem jest to groźny wirus.

walnij + ~!

Weteran
Opublikowano

Wirusy tworzą się podczas komplilowania skryptu do .exe .

Zapewniam Cie i wszystkich, że program jest w 100% nie szkodliwy.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

MrDeska no co jest w v3 tak i jak w v4 po 1 . wogóle nie bije tylko lata i blokuje się w skały a po 2. Minie 30 sec a loga o co chodzi pomocy albo chociaz max na gg odpisz pozdrawiam.

Weteran
Opublikowano

v3 to wersja testowa (zapowiedź v4), dlatego miała troche błędów.Wylogowuje cię, ponieważ nie blokujesz hack shielda, proszę o tutaj masz najlepszy sposób :

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

mi nie dziala i na doatek uciekles na gg plus skanowalem i harbot,autoskill,autopoty to sa 3 wirusy haha nie bd smieszny odrazu wiedzialem i h..a usunalaem

175391455323056340908.png

Weteran
Opublikowano

@Up

Normalnie ręce opadają jak czytam takie żenujące teksty, jak byś się chociaż trochę znał to byś wiedział, że po skompilowaniu skryptu w autoit, antywirusy wykrywają w nim wirusy.

Na gg nie odpowiadam, bo jak piszecie to normalnie dzień mi psujecie.Każdy ma problemy, ale nikt nie przeczyta instrukcji.

1329036830-U154499.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Deska, mam zablokowany HS sposobem miska oraz mam jeszcze 1 program bypass co tez wylacza HS. Więc problem nie tkwi w HS'ie. Masz może jakis inny pomysł?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli łaska daj Plusika!

Weteran
Opublikowano

Hmm a to ciekawe

Wejdz :

Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Ułatwienie dostępu -> Klawiatura ekranowa i spróbuj na niej nacisnąć Home.

Może ci nie działa ten przycisk w klawiaturze ;d

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Ja nie mam jak sprawdzić czy działa, ale użytkownicy posiadający ten system mówią, że nie działa.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...