Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Hardbot V4 (Stability Version)

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

W następnej wersji, aby włączyć bota trzeba będzie odpowiedziec na jedno pytanie z tresci instrukcji, bo widze, ze wogole nie czytacie instrukcji..;//

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Pisze, specjalnie długą, żeby nie było zbędnych pytań, a tu się okazuje, że czym bardziej szczegółowa instrukcja tym więcej pytań ;D

Aż boję się robić wersji v5 bo nie wiem jaką długą instrukcje musiał bym do wszystkich opcji napisać ^^

Właściwie to wersja v5 jest już w budowie ;d

Najciekawszą chyba, rzeczą będzie wracanie na miejsce expienia.Już nie będziecie się musieli bać, że bot w czasie nocy pójdzie sobie "na spacer" ;D

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

Z windowsami innymi niż xp mogą być problemy..musicie tak za zablokować hs sposobem od miesiakantos

1329036830-U154499.png
Opublikowano

do pana deski

Jakby był potrzebny jakiś wygląd graficzny programu (a fajnie by to wyglądało, w wersji v5) to pisz na pw (na profilu link do portfolio)

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

Napisałeś w instrukcji aby odpalić metka W rozdzielczości 800x600 32bp, a ja jak daje "CONFIG" to mam tam do wyboru 800x600 16bpp i 800x600 32bpp. Nie mam żadnej w rozdzielczości "bp" jak napisałeś tylko "bpp".To którą wybrać?

Weteran
Opublikowano

@up

No racja o jedno 'p' sie pomyliłem, usuń bot, usuń metina i sformatuj komputer.

Potem poszukaj na wikipedii jaką wybrac..

OMFG ! Czy nikt tu nie umie logicznie myslec ? ;//

1329036830-U154499.png
Uczeń
Opublikowano

@up

to jest tak samo jak by ktos sciagnal i otworzyl w notepadzie(po dluzszym zastanowieniu sie by wkoncu odczytal)

jezeli autor bedzie mial cos przeciwko to skasuje:) a poki co niech Ci leniwi czytaja instrukcje a nie pisza glupie posty typu "nie dziala, nie ma tej opcji, nie bije mobkow"

Uczeń
Opublikowano

Mi jako tako działa... oddalam na maxa i na glowe (max przycisk "G" i "F"), w ustawieniach systemowych mam "Światło" i "Daleko", w bocie ładnie wszystko pięknie, a gdy odpalam to kursor mi lata jak p******* i tylko biega. Niby zaznacza potworki, ale biega dalej i tak w kółko, wszystko wg instrukcji zrobione..

Opublikowano

ja PRZECZYTALEM instrukcje i robie wszystko dokladnie i poprawnie a pomimo to nie dziala, poprostu naciskam Home i nic stoi tak jak stal ...

Uczeń
Opublikowano

Omfg..

NN wyłacz software cursor

niby coś tam pomogło, ale kursor nadal śmiga jak p....

jak klikam "chodz po mapie" i "zabijaj potwory" to tylko chodzi i nie leje mobkow

jak zaznacze "zabijaj potwory" i oddale na maxa w góre to ich wcale nie leje(mam kamer moda), tylko klika gdzies obok i niby probuje zaznaczyc mobka, ale zanim go zabije to porazka

Opublikowano

Ehh, przeczytałem wszystkie wypowiedzi zrobiłem wszystko jak mówiłeś lecz bot dalej nie działa próbuje wszystkiego ale on i tak stoi w miejscu i niby pisze ze jest włączony...

sigpic281070_2.gif31019.png

Nie zbieram + ani - JA ZBIERAM TYLKO 518706.png35214.jpg29900.png24106.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...