Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty, Bugi Et.

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Kto pyta nie blądzi :D

Aimbot - cheat, najczęściej program działający w tle, który automatycznie namierza celownik broni w grze komputerowej na przeciwników znacząco ułatwiając grę osobie korzystającej z tego programu.

Wallhack - (najczęściej) program działający w tle umożliwiający graczowi obserwowanie przeciwników (i graczy swojej drużyny) przez ściany lub inne przeszkody. Niektóre programy typu wall hack oferują także informacje o stanie zdrowia danego gracza, tego czy np. w danym momencie przeładowuje broń itp.

Pamietaj ze te boty dzialaja na serwerach bez PB (punk bastera)

Jestem dinozaurem

Opublikowano
Wszystkie cheat które wstawiłeś PB napewno nie wykryje ?

Qrwa yogi ciesz sie ze nie mam moda bo dal bym ci bana... Naucz sie czytac czlowieku i nie spamuj -,-

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Wszystko wykrywalne albo za failure wywala >_>, ostatnio ETH działał narazie trudno o sprawniejszego bocika ^.^ Nexus wyroznial sie human aimem ale pozatym, pff....

Opublikowano

ja tam polecam eth32 jest swietny :) oczywiscie z darmowych bo najlepszy z platnych to probot

edit:

sry zapomniałem dodać że eth32 jest darmowy ! niewykrywalny lecz niema anty pb scr i humanized aim !!!! więc łatwo zostać wykrytym przez graczy trzeba się zarejestrować by pograć z tym cheatem potrzeba konta na orginalnej stronce: http://www.eth32.chaplja.com/ info o koncie trzeba wpisać w auth.ini

Opublikowano

Taa.. Usunąłem etkey, już nie mam bana ale straciłem 25k expa :/ Ehh... Poproszę kolegę żeby mi dał swój etkey on też gra na tym serwerze co ja i ma około 20expa zmienie tylko nick i powinno wszystko działać :P

Jestem dinozaurem

Opublikowano

@up

Xpsave Sux xP

@Topic

Closed, download jest, jak ktos bedzie mial problem niech po prostu wysle pm do autora :P (robienie topiku jest zoobowiązujące ;)) Spam sie szerzy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ty Papa Smurf za kolejny plagiat z twojej strony, i kolejny moj topic zerzniety omg. (tutaj to jest tylko czesc ale nabijasz tym posty)

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

ktos mowil ze eth32 jest niewykrywalny... nexus niezly ale po 3 minutach PB wywalil :P lookne na eth32,do tego mowiono ze nexus jest nie wykrywalny ja juz nie wiem ktory nie ktory tak :P moze ktos powiedziec?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No ty Papa Smurf za kolejny plagiat z twojej strony, i kolejny moj topic zerzniety omg. (tutaj to jest tylko czesc ale nabijasz tym posty)

Jaki plagiat idioto wszystko sam upnąłem.

Jestem dinozaurem

Opublikowano
Taa.. Usunąłem etkey, już nie mam bana ale straciłem 25k expa :/ Ehh... Poproszę kolegę żeby mi dał swój etkey on też gra na tym serwerze co ja i ma około 20expa zmienie tylko nick i powinno wszystko działać tongue.gif

nie bedzie wszystko dzialac... na jednym serwerze moze byc tylko jedna osoba o takim samym keyu. a xp save ssie ;p

topic: co to za gra gdy bot robi wszystko za Ciebie? Ta gra traci sens... tylko chodzisz i rzucasz ew. apteczki czy innym chujstwem

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
nie bedzie wszystko dzialac... na jednym serwerze moze byc tylko jedna osoba o takim samym keyu. a xp save ssie ;p

topic: co to za gra gdy bot robi wszystko za Ciebie? Ta gra traci sens... tylko chodzisz i rzucasz ew. apteczki czy innym chujstwem

Gram na samym WH.

Jestem dinozaurem

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A Spam sie szerzy.. Czy mod kiedykolwiek tu zagląda :(?

Closed powinnien być, warny dla spamerów, :(

Pzdr Dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...