Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty, Bugi Et.

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego zamknąć tu jest wiele przydatnych hacków , ten temat można jedynie przykleić :)

Opublikowano

@up

Po 1, nie ma tu moda ^_^, po drugie wszystkie hacki z tego tematu są już dawno wykrywalne, bądź nie działają ;)

Opublikowano
@up

Po 1, nie ma tu moda ^_^, po drugie wszystkie hacki z tego tematu są już dawno wykrywalne, bądź nie działają ;)

Po 1 Pisalem ze wszystkie hacki sa wykrywalne na PB...

Po 2 wszystkie hacki dzialaja bo testowalem

A jak chcecie niewykrywalnego bota to wejdzcie na http://eth32.nixcoders.org/index.php

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ja gram na serverach na których można hackować :P

A co do tego hacka wyżej zaraz napisze jak działa :)

Mi nie działa...

Opublikowano

@Papa

To były tylko 2 przyklady (powody) zamkniecia topicu, ludzie w tym topicu po prostu nabijaja posty proszac o bota lub je wychwala ;) [Nie wiem czy jakikolwiek inny dzial budzi mniejsze zainteresowanie niż dzial o naszym kochanym ET T_T]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moglby ktos hostnac te pliki bo jak klikam to pisze ze usunieto;/

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

• 1 rok później...
Opublikowano

OMG .... zobacz datę! Mamy 2009 ... jeśli tego jeszcze nie wiesz. Dla wszystkich spamerów , TEMAT JEST ZAMKNIĘTY - nie piszcie już ....

Opublikowano

@up thx za pomoc , ale NIE PISZEMY TUTAJ! Jak by co ... to w problemach , ale jest masa innych botów a te są stare jak świat :blink:

@edit

Zamykam. Stary dział , linki nie działają. Szerzy się spam , mimo to , chwała papie smerfowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...